Heikentynyt KJT kohtaa kotonaan KooKoon

MESTIS / Ennakko
Ennen sarjakauden alkua tuskin kukaan olisi puhunut viidennen kierroksen KJT-KooKoo-pelistä kärkikamppailuna. Kumpikin joukkue on kuitenkin aloittanut kauden vakuuttavasti ja majailevatkin sarjataulukon yläpäässä.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti. Kauden aloittaneessa harjoituspelissä päädyttiin 2-2 tasatulokseen ja kenraaliharjoituksessa KooKoo oli parempi lukemin 1-4.

Viime kaudella KooKoo haki Järvenpäästä täydet pisteet lukemin 2-5 ja 4-5. Kouvolassa pisteet jaettiin kummassakin ottelussa. Pisteiden valossa KooKoon tällä kaudella tehoton ykköskenttä oli myrkkyä KJT:lle. Reino Soijärvi saalisti neljässä pelissä tehot 4+3 ja Tatu Kattelus teki kolme maalia. Myös nopeat hyökkäykset tuottivat maaleja, sillä maalivahti Carl Grahnille kertyi kaksi syötöpistettä otteluista. KJT:n parhaimpia olivat Jannet Vilhunen (1+3) sekä Turpeinen (2+2) jotka eivät joukkueessa enää pelaa.

KJT:n uusi ilme

KJT on aloittanut kautensa mainiosti kolmella voitolla. Varjopuolena hyvistä otteista on kuitenkin ollut pelaajavirta rahakkaammille kentille. Viime pelissä ensiesiintymisensä tehnyt Niko Halttunen on manageri Juha Kuusiniemen mukaan lähtemässä Ruotsiin, joten häntä ei tulla enää näkemään KJT:n riveissä. Lisäksi Matti Näätänen on siirtynyt Bluesiin ja harjoitusringissä ollut Sami Laine on lähtenyt Ruotsista hakemaan pelipaikkaa.

Vaikka KJT onkin hieman heikentynyt, löytyy joukkueesta vielä iskukykyä. Varsinkin Toni Mustonen on aloittanut kauden erittäin mainiosti, tehden 3 ottelussa peräti 7 pistettä. Lisäksi joukkue on Seppo Repon alaisuudessa onnistunut välttämään turhia jäähyjä ja pelaamaan erittäin kurinalaista sekä yritteliästä jääkiekkoa. Edellisessä ottelussa KJT onnistui nousemaan FPS:ää vastaan kahden maalin tappiosta riemastuttavaan vierasvoittoon.

KJT:n ja KooKoon väliset kohtaamiset ovat perinteisestikin olleet tiukkoja. Viimeisistä kymmenestä sarjaotteluista neljä on päättynyt tasan. KooKoo on pystynyt voittoon niin ikään neljässä pelissä, ja KJT kahdesti. Maalierokin on tasainen, 37-36 järvenpääläisten hyväksi. Tässä ottelussa kotijoukkueella on oivallinen mahdollisuus kaunistella tilastoja, sillä vastustajan jaloissa painanee edellispäivän tiukka koitos Mikkelissä.

Järvenpäähän lähtee fanibussi. Lähtö Kouvolan linja-autoaseman tilauslaiturilta klo 14.30. Sitovat ilmoittautumiset maksamalla matka KooKoon toimistoon tai iltaisin jäähallin kahvioon.

» Lähetä palautetta toimitukselle