KJT saa vieraita Kuopiosta

MESTIS / Ennakko
Kauden ilahduttavasti aloittanut KJT saa vastaansa erään Mestiksen mitalisuosikin Kalevan Pallon. Viime kierroksella KJT joutui nöyrtymään kotiluolassaan Kajaanin Hokille, kun taas KalPalla puolestaan on alla riemukas voitto Mikkelin Jukureista.

Järvenpääläisryhmälle illan ottelu tulee olemaan erittäin vaikea. Viime kierroksen ottelu Hokkia vastaan oli sekä tuloksellisesti että pelillisesti erittäin heikko. Joukkue kärsii selvästi kapeasta materiaalista. Mikäli joukkueen kantavat voimat kuten Jaska Vilen, Toni Mustonen tai Miikka Lindholm eivät löydä pelihuumoria, tulee kotiyleisölle tuskainen ilta.

Aamuisessa Keski-Uusimaassa Toni Mustonen kuitenkin valaa KJT:n kannattajiin uskoa. Joukkueen selkäranka ei tule notkahtamaan muutamien tappioiden myötä ja Kalpa ennakkosuosikin viitasta huolimatta on täysin voitettavissa.

Positiivista KJT:n tilanteessa on koko kauden ollut Jaakko Suomalaisen maalivahtipeli, joka on vaihdellut tyydyttävästä erinomaiseen. Mikäli Suomalainen jatkaa vakuuttavia otteitaan tulee hän varmasti olemaan erittäin suurena harmina KalPan hyökkääjäkalustolle.

KalPa on KJT:n tapaan aloittanut kauden erittäin hyvin. Alkukauden ensimmäisten kierrosten kompastumisien jälkeen on Kuopion ylpeys saalistaneet pisteitä 6 pelissä peräkkäin. Mikäli vire jatkuu samanlaisena, niin KJT:n pitäisi olla vain suupala savolaisille.

KalPan takuumiehenä tähän mennessä on häärinyt Sami Salonen. Liigassakin 155 ottelua pelannut peluri on tehnyt tehopisteitä keskimäärin 1,5 pistettä/ottelu.

» Lähetä palautetta toimitukselle