Peliitat kahdesti maalin verran parempi − Kääntyykö kelkka Keuruulla?

MESTIS / Ennakko
Kotikaukalossaan KeuPa HT ei helpolla pisteistä luovu.
Lauantain Mestis-kierroksella Keuruulla KeuPa HT saa vieraakseen rankan kotitappion perjantaina kärsineen Peliitat. Heinolalaisvieraan on saatava puolustuksensa kuntoon, mikäli se mielii pisteitä Keuruulta. Kovaa hyökkäävä KeuPa puolestaan ei pisteitä helposti anna.

Viisaasti hyökkäävä kotijoukkue

Vaikka vieraskaukalot ovat olleet keuruulaisille tammikuussa suuri haaste, on kotikaukalossa juttu luistanut: tammikuun kolmesta kotiottelusta KeuPa on voittanut kaksi. Viikko sitten LeKi kaatui niukoin 2-1-lukemin ja kuun alussa Jokipojat sai kyytiä numeroin 4-2. Kotivoittojen lisäksi KeuPan peliä piristää varmasti myös keskiviikkona, komea 2-5-voitto Hokista.

KeuPan vahvuus kotikaukalossaan on viisas ja maltillinen hyökkäyspeli. Keuruulaispoppoon hermot pysyy kasassa loppuun asti ja tämän joukkue osoitti myös keskiviikkona Kajaanissa. Keuruulaisten kotikaukalossa kovassa vireessä ovat olleet muun muassa Jani Ollitervo ja Eetu Koivistoinen. Ollitervo on iskenyt kahteen viime kotipeliin tehot 1+2 ja Koivistoinen tehot 1+1.

Puolustuspeli parempaan kuosiin

Peliitat on ehtinyt pelata tammikuussa jo viisi vieraspeliä hieman vaihtelevin tuloksin. Kaksi viime vieraspeliä ovat päättyneet tappioon, mutta tätä edelsi kaksi peräkkäistä vierasvoittoa. Kuun alussa JYP-Akatemia puolestaan oli parempi 4-1-numeroin. 

Perjantain karu 7-0-tappio SaPKoa vastaan oli ikävä alku heinolalaisten viikonlopulle. KeuPaa vastaan Peliittojen onkin petrattava etenkin yhtä asiaa: puolustusta. Ottelun alku oli Peliitoilta vahvaa pelaamista, mutta alamäki alkoi pian. Kovalla vauhdilla hyökkäävää KeuPaa vastaan myös maalivahti Emil Larmin on oltava hereillä.

Peliitat olleet niskan päällä

Lauantain kohtaaminen on joukkueiden kolmas tällä kaudella. Aiemmissa kohtaamisissa Peliitat on ollut maalin verran parempi: marraskuussa Keuruulla ottelu päättyi 2-3 Peliitoille jatkoajalla ja Heinolassa isännät voittivat lukemin 3-2.

Voitokkaassa kotikaukalossaan KeuPalla on siis oiva mahdollisuus lauantaina osoittaa, että se pystyy iskemään heinolalaismaaliin enemmänkin kuin vain kaksi osumaa.

Seuraa Heitä

Juuso Perttilä #20 |

Hyökkääjä

Perttilä pelasi ensimmäisen pelinsä Peliitoissa perjantaina. Taitava kaveri väläytteli avauserässä, mutta hiipui lopulta joukkueen mukana. Tuleeko onnistumisia KeuPan verkkoon?

Jani Ollitervo #88 |

Puolustaja

Viime kotipeleissä värikkäästi pelannut Ollitervo oli mukana myös keskiviikkona yhdessä KeuPan viidestä maalista Hokki-verkkoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle