Pitkien iltapuhteiden kaksikko kohtaa Keuruulla

MESTIS / Ennakko
Ari Aaltosen Jokipojat joutui todelliseen karuselliin.
Lauantain Mestis-kierroksella KeuPa isännöi Jokipoikia. Kummatkin joukkueet palasivat perjantaina tositoimiin viikon tauoilta, eikä kummankaan ottelu ratkennut varsinaisella peliajalla.

KeuPa HT on onnistunut kääntämään nihkeähkön alkukautensa jälkeen kurssin oikeaksi, sillä sekä perjantain Peliitat- että viime lauantain RoKi-ottelu toivat keuruulaisleiriin voitot.

Perjantaina KeuPa nousi päätöserässä 0−2-tappioasemasta voittoon voittolaukauksilla. Ottelun tasoihin iskivät minuutin sisään Henri Keskilohko ja Lasse Salonkari.

− Mielestäni oltiin pelin päällä paljon, mutta toki peleissä tulee aina heikkojakin hetkiä. Pääsääntöisesti kuitenkin näkisin, että oltiin varsinkin hyökkäyspäässä aktiivisempi osapuoli. Saatiin pidettyä kiekkoa pitkissä hyökkäyksissä ja uuvutettiin sillä vastustaja, KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskanen kertasi seuran verkkosivuilla.

Jokipojatkaan ei päässyt perjantaina helpolla, kun Hermes haki jatkoaikavoiton Mehtimäeltä. Kokkolalaisten tyrmäävän avauserän jälkeen joensuulaiset pääsivät peliin paremmin mukaan, mutta jatkoajalla Hermes pyöritti koko voittomaaliaan edeltäneen 3,5-minuuttisen ja väsytti joensuulaiskolmikon täysin puhki.

Joensuulaisten maalilla torjuu lauantaina Samuel Jukuri, joka on flunssaisena menettänyt viime otteluissa torjuntavastuun Juho Ratilaiselle.

Keuruun jäähalli on vielä joensuulaisille pelkkiä pettymyksiä tuottanut paikka, sillä viime kaudella KeuPa oli kummassakin ottelussa parempi. Noita kohtaamisia aiemmin ei Jokipojat ollut pelannut koskaan KeuPaa vastaan.

Seuraa Heitä

Henri Keskilohko # | SaPKo

Hyökkääjä

Nuori hyökkääjä onnistui iskemään kauden ja Mestis-uransa ensimmäisen maalin perjantaina.

Samuel Jukuri #30 | Hermes

Maalivahti

Sarjan parhaimpiin kuuluva veskari palaa tositoimiin sairastelultaan. Pääseekö nuori kiiminkiläisvahti heti vireeseen?

» Lähetä palautetta toimitukselle