Odotettavissa tasaista vääntöä ja taistelupeliä

MESTIS / Ennakko
Edellisessä keskinäisessä ottelussa liutan maaleja keuruulaisten maaliin.
Kuva © Petteri Äikäs
Kotijoukkue KeuPa HT saa vieraita Espoosta, kun perjantai-illassa pelataan näiden joukkueiden kauden toinen keskinäinen kohtaaminen.

Ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Espoossa lokakuun loppupuolella, jolloin espoolaiset veivät ottelun suvereenisti luvuin 7-0. Illan ottelusta tuskin tulee samanlaista maali-ilottelua kuin ensimmäisessä kohtaamisessa.

Keuruulaiset pelasivat edellisen ottelunsa tämän viikon keskiviikkona, kun se kohtasi RoKin vieraskaukalossa. Se haki Rovaniemeltä niukan 1−0-voiton. Keuruulaisten maalinsuulla keskiviikkoillan ottelussa torjunut Lassi Lehtinen torjui ensimmäisen nollapelinsä.

Ottelu oli erittäin tasainen, enimmäkseen pelin hallinta oli KeuPalla. Lehtisen suoritusta parantaa se, että maalivahti on vasta 17-vuotias nuori lupaus. Saa nähdä, jatkaako nuorukainen maalin suulla myös illan kotiottelussa.

Ottelun ainoasta maalista vastasi keuruulaisten Samuel Salonen, joka oli jäänyt rovaniemeläisten puolustukselta huolimattomasti yksin maalin kulmalle päivystämään.

− Lopussa tuli vaikeuksia, mutta iso sydän jokaisella jätkällä ja taisteltiin voitto nöyrällä pelillä, keuruulaisten päävalmentaja Mikko Heiskanen kiitteli.

Pitkä vieraskiertue päättyy

Espoo United pelaa viikon ensimmäisen ottelunsa ja päättää pitkähkön vieraskiertueensa Keuruulle. Lauantaina espoolaiset palaavat takaisin kotiluolaansa. Illan vierasottelu on jo espoolaisten kuudes perättäinen. Viidestä vierasottelusta espoolaiset ovatkin raapineet huimat 11 sarjapistettä.

Espoolaisten kokeneempaan kaartiin kuuluva Juuso Kaijomaa odottaa perjantain pelistä tasaista vääntöä.

− Keuruulla on aina hankala pelata vierasjoukkueena. Olosuhteet ovat hieman erilaiset kuin muualla, että hallissa saattaa olla vähän viileämpi, joten se vaatii hyvän valmistautumisen, ja nimenomaan varsinkin henkisellä puolella. Kotijoukkue on siellä ollut vahva tälläkin kaudella, joten kova taistelupeli tulossa.

Viime peleissä Kaijomaa on löytänyt maalivireen, edellisessä ottelussa hyökkääjä iski espoolaisten molemmat maalit.

− No mikä jottei. Varsinkin maalien muodossa, kun niitä on aika vähän tällä kaudella itselle tullut, joten totta kai onnistumiset maistuvat. Kokonaisvaltaisesti ollaan myös parannettu joukkueena peliä joulun jälkeen ja pelattu entistä paremmin, ja sitä kauttahan tulostakin on alkanut tulla.

On oletettavaa, että molemmissa viikonlopun otteluissa espoolaisten maalin suulla torjuu Rasmus Tirronen, joka on löytänyt viime aikoina huiman vireen.

Seuraa Heitä

Samuel Salonen #91 | 1

Laitahyökkääjä

Iski edellisessä ottelussa yhden maalin rovaniemeläisten verkkoon. Onnistuuko myös illan ottelussa pisteiden teossa?

Juuso Kaijomaa # | Vapaat agentit

Keskushyökkääjä

Pelannut viime aikoina todella hyvin, mikä on myös näkynyt onnistumisena pisteiden muodossa. Onnistui viime ottelussa kahdesti, jatkaako myös Keuruulla maalien tekoa?

» Lähetä palautetta toimitukselle