Keskikastin Kiekko-Vantaa ja TUTO kohtaavat Tikkurilassa

MESTIS / Ennakko
Kiekko-Vantaan kanssa vastikään sopimuksen tehnyt Veeti Vainio on osoittautunut pelimieheksi.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Kiekko-Vantaa isännöi Turun TUTOa keskiviikkona Tikkurilassa. Kiekko-Vantaalla on alla kotitappio Jokipoikia vastaan, kun taas TUTOlla kotivoitto RoKista.

Keskiviikkona Tikkurilan Urheilupuistossa kohtaavat ylemmän keskikastin joukkueet Kiekko-Vantaa ja TUTO. Kiekko-Vantaa koki kotitappion lauantaina, kun Joensuun Jokipojat haki täydet sarjapisteet maalein 4−1. TUTO puolestaan mätti kotona peräti kahdeksan maalia, kun se voitti RoKin 8−3.

Kiekko-Vantaa ei hyödyntänyt Jokipoikien toilailuja

Kiekko-Vantaa oli vain aavistus tehokkaasta joukkueesta, kun se ei saanut maalia aikaan, vaikka Jokipojat tarjoili mahdollisuuksia yhtenään. Joukkueen puolustus takkuili, ja Jokipojat tukki tiet maalinedustalle.

Kiekko-Vantaa on pelannut kuusi ottelua, joista mukavat neljä voittoa ja kaksi tappiota. Kiekko-Vantaan Juuso Perttilä on pelaajien pistepörssissä toisena, kun tehopisteitä on tullut kymmenen (4+6) yhteensä kuudesta ottelusta.

Kiekko-Vantaa pelasi jotenkuten ottelun kaksi ensimmäistä erää, jolloin se sai tilaisuutensa. Ottelussa oli hetki, jolloin joensuulaiset töppäilivät puolustuksessa ja lohipaidat pääsivät ylivoimahyökkäyksiin kolme kertaa alivoimalla. Jokipoikien maalivahti Jonathan Iilahti torjui vakuuttavasti, eikä nollapeli ollut kaukana.

TUTO kotivoittoon työteliäällä pelillä

TUTO on niin ikään pelannut kuusi ottelua, joista on tullut myös neljä voittoa ja kaksi tappiota. TUTOn Matias Lehtonen löytyy pistepörssistä yhdeksänneltä sijalta kahdeksalla (4+4) tehopisteellä.

TUTO aloitti ottelun RoKia vastaan varsin mukavasti, kun se karkasi hetimmiten 2−0-johtoon. RoKi taisteli 3−2-kavennukseen, mutta sen lähemmäksi voittoa rovaniemeläiset eivät päässeet.

− RoKi tuli kovalla paineella, eivätkä he alkaneet träppäämään. Alussa etenkin saimme kovan työmäärän tehdä, että pysyimme perässä, TUTO-käskijä Miika Elomo kommentoi RoKi-ottelun jälkeen.

Käyttäjän mroivas kuva

Arvio ottelusta: Mikko Roivas

Kiekko-Vantaa ja TUTO mittelevät paremmuudesta keskiviikkona TIkkurilassa. Kiekko-Vantaa on pelannut ailahtelevasti, mutta voittoja on tullut kutenkin hyvä määrä. TUTO on puolestaan aloittanut aavistuksen heikosti, mutta joukkue on osoittanut kilpailukykynsä.

Ottelusta tullee tasainen, ja ottelussa mentäneen jatkoajalle, ja ottelu ratkeaa pitemään kaavan mukaan. Eli varsinaisella peliajalla tilanne on tasan, ja ratkaisu saataneen jatkoerässä.

Seuraa Heitä

Janne Kivilahti #24 |

Hyökkääjä

Joukkueen sisäisessä pistepörssissä toisena majaileva Kivilahti pelasi viime kaudella Espoo Unitedissa, mutta sai paikan kenties kovemmasta joukkueesta, Kiekko-Vantaasta. Jatkuvatko hyvät otteet?

Aki Keinänen #82 |

Laitahyökkääjä

Keinänen on TUTOn arvokkaimpia pelaajia. Mestis-konkari sijoittui viime kaudella pistepörssissä korkealle sijalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle