Täydellisen viikonlopun pelannut Kiekko-Vantaa saa vieraakseen Peliitat

MESTIS / Ennakko
Kiekko-Vantaan Joonas Hyttinen teki tammikuussa pisteet 2+4.
Keskiviikon Mestis-kierroksella Kiekko-Vantaa haastaa Heinolan Peliitat tärkeässä ottelussa, missä pelataan keskikastin sijoituksista.

Kiekko-Vantaa haastaa keskiviikkona Heinolan Peliitat tiukassa keskikastin ottelussa, kun vantaalaiset ovat sijalla viisi ja Peliitat sijalla kuusi. Kiekko-Vantaa on pelannut hyvin viimeiset viisi ottelua, kun täysi pistepussi on karttunut kolmessa ottelussa ja kahdessa tullut tappio. Joukkue on voittanut viimeiset kolme peliä.

Peliitat sen sijaan on pelannut alavireisesti viimeiset viisi ottelua. Vyölle on kertynyt kaksi voittoa ja kolme tappiota. Heinolalaiset ovat viisi pistettä vantaalaisten perässä, ja keskiviikkona taistellaan erittäin tärkeistä pisteistä.

Peliitat johtaa joukkueiden keskinäisiä otteluita, kun kolmesta ottelusta sillä on kaksi voittoa ja Kiekko-Vantaalla yksi.

Kiekko-Vantaa hallitsi Joensuussa

Kiekko-Vantaa pelasi lauantaina Joensuussa Jokipoikia vastaan ja hallitsi ottelua. Lopulta voittonumerot 4-1 olisivat voineet olla tasaisemmat, mutta lohipaidat pelasivat ehjän ja vakuuttavan vierasottelun.

Lohipaitojen viime viikko oli täydellinen. Se voitti KeuPan, Jokipojat ja IPK:n. Tällä vauhdilla Kiekko-Vantaa taistelee pudotuspelien kotiedun paikasta. Vantaalaisten päävalmentaja Simo Mälkiä suitsutti ryhmälleen kiitosta.

− Pelattiin kyllä hemmetin hyvä peli. Ison kaukalon pelaaminen ei ole meille niin tuttua, kun kotona on aika paljon pienempi kaukalo, mutta pystyimme mukautumaan siihen tosi hyvin, Mälkiä totesi lauantaina.

Peliitat on päästänyt vastustajan liian helpolla tasoihin

Peliitat pelasi perjantaina TUTOa vastaan ja voitti suurinumeroisessa ottelussa lukemin 6-5, mihin päättyikin sitten TUTOn voittoputki. Lauantaina joukkue kohtasi Keuruulla KeuPan, mutta koki tiukan tappion jatkoerässä numeroin 4-3.

Peliittojen peli on ollut pirteää ja vauhdikasta kaikilla osa-alueilla. Eräs parannettava asia on se, että heinolalaiset päästävät vastustajan liian helposti ja nopeasti tasoihin. KeuPaa vastaan Peliitat oli hivenen niskan päällä, mutta ratkaisussa keuruulaiset saivat paremman paikan, ja kaksi pistettä matkasi Keuruulle.

− Tämä oli meille vaikea ottelu. Meillä oli alla kuitenkin kaksi tiukkaa kamppailua ja tänne tulimme hieman väsyneenä. Emme pystyneet lataamaan ja valmistautumaan sillä tavalla, mitä voitto olisi vaatinut, virkkoi Peliittojen päävalmentaja Marko Tuomainen

Käyttäjän mroivas kuva

Arvio ottelusta: Mikko Roivas

Ottelun lähtökohdat ovat selvät: kumpikin joukkue tarvitsee pisteitä, jotta keväällä pelit jatkuvat runkosarjan jälkeenkin pudotuspeleissä. Kiekko-Vantaa lähtee tasoittamaan keskinäisiä otteluita, kun Peliitat johtaa voitoin 2-1. 

Suurimmaksi asiaksi nousee kummankin joukkueen erikoistilannepelaaminen. Ottelu päättynee tiukasti vantaalaisten hyväksi.

Seuraa Heitä

Joonas Hyttinen #15 |

Keskushyökkääjä

Tammikuussa Hyttinen tehtaili tehopisteet 2+4, mikä on aivan Kiekko-Vantaan kärkipään suoritus. Jatkuuko pelin dominointi keskiviikkona?

Christian Silfver #3 |

Puolustaja

Silfver pelasi mainion viikonvaihteen, vaikka pisteitä tulikin lopulta 1+1. Pirteys on näkynyt muun muassa hyökkäyksissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle