Kumpaan suuntaan sarja kääntyy?

MESTIS / Ennakko
Finaalisarjan toinen kohtaaminen käydään heti sunnuntaina. Mikäli avausvoiton napannut Jokipojat voittaa Jyväskylässäkin, on sarja katkolla jo tiistaina Mehtimäellä. D Team osoitti kuitenkin taistelun merkkejä, eikä tule antamaan mitään ilmaiseksi.

Kuntokäyrät

1. ottelu: Jokipojat-D Team 4-3

– Raportti: Jokipojat taisteli avausvoiton

Otteluvoitot Jokipojille 1-0.

Ratkaisun paikat

D Teamille ottelu on kolmas neljän päivän sisään ja jo neljäs kuuteen päivään. Lauantaina ei väsymys vielä kamalasti näkynyt, mutta sunnuntaina jalka voi alkaa painaa. Lisäksi pieneen kaukaloon siirtyminen Mehtimäen "lentokentältä" tuonee omat vaikutteensa kummankin osapuolen peliin.

Jokipojille lauantain voitto oli jo neljästoista perättäinen. Viimeisin tappio joensuulaisseuralle koitti helmikuun alussa juuri D Teamille.

Kokoonpanot

Jokipoikien kokoonpanoon ei liene muutoksia. Tuoreimpia tapauksia koko kauden sivussa olevista ovat Tapio Ahtonen ja Jussi Savolainen. Tero Konttinen puuttuu puolustuksesta vielä ainakin sunnuntaina.

D Teaminkaan kokoonpanoon ei liene tulossa muutoksia.

– Ei tullut tietääkseni loukkaantumisia. Ja vaikka olisikin tullut, he pelaavat huomenna joka tapauksessa, murjaisi Jukka Ahvenjärvi lauantaina ottelun jälkeen.

Muuta

» Lähetä palautetta toimitukselle