Jää-Kotkilla tiedossa vaikea vieraspeli

MESTIS / Ennakko
Hallitseva mestari Jukurit saa illan ottelussa vastaansa Mestiksen hännänhuipun, Jää-Kotkat. Sarjan heikoimman lenkin pistesarakkeessa on nolla viiden pelatun kierroksen jälkeen.Se ei kuitenkaan kerro kaikkea Jää-Kotkien tasosta. Parissa viimeisessä ottelussaan Kotkat on tarjonnut kovan vastuksen KalPalle ja Vaasan Sportille

Ulkomaiset vedonvälittäjät tarjoavat Jukureiden kotivoitosta harvinaisen pientä kerrointa, 1,03-1,05. Veikkaus ei ole kohdetta pitkävetolistalleen kelpuuttanut. Kertoimella 1,05 Jukurit on nipin napin pelattava kohde, niin selväksi joukkueiden tasoero on osoittautunut.

Jää-Kotkien turkulaisvahvistus Tomi Sykkö ei enää pelaa Jää-Kotkissa tällä kaudella. Sykkö siirtyy Kokkolan Hermekseen. Jo aiemmin TPS-lähtöiset Matti Kesseli ja Matti Aho palasivat pelaamaan TPS:n A-junioreihin. Opintojen vaikeutuminen oli Jää-Kotkissa pelaamisen esteenä. Näillä viime hetken muutoksilla Jää-Kotkien asetelmat heikkenevät entisestään. Todennäköisesti joukkue tulee illan peliin kolmella kentällisellä. Kotkat hakee edelleen paria vahvistusta puolustuspäähän.

Jukurit on erittäin kova kotijoukkue. Tälläkin kaudella se on saalistanut täydet pisteet kotihallistaan. Jää-Kotkia vastaan Jukurit saa jäälle kaikki muut pelaajat paitsi pitkäaikaistoipilaan Marko Tauriaisen ja Petri Lehtosen, kun Vantaalla puujalan saanut Ville Kiiskinen on tervehtynyt pelikuntoon.

Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva varoittaa kuitenkin niin pelaajiaan kuin yleisöä tuudittautumasta helppoon voittoon.

- Hölmöintä olisi kuvitella, että voitamme UJK:n helposti. Toki me haluamme taas palata voittokantaan tappiollisen Vantaa-pelin jälkeen, mutta se ei tarkoita sitä, että voitto lankeaisi meille tuosta vain, muistuttaa Dufva aamun Länsi-Savo-lehdessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle