Lauantainakin kymppi rikki?

MESTIS / Ennakko
Mikko Pätsin on parannettava peliään, jotta lauantaina ei nähdä jälleen murskajaisia.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Lauantainen Jukureiden ja Lempäälän Kisan puolivälieräväännön pitäisi olla kauan odotettu klassikko-ottelu, mutta sitä se ei ole. Miten LeKi voisi välttää keskiviikon ja perjantain kaltaisen nöyryytyksen Mikkelissä?

7-0- ja 4-11-tappioiden jälkeen ei ole helppoa lähteä kolmanteen otteluun neljän päivän sisällä. Lempäälän Kisa on ajanut itsensä tilanteeseen, jossa sen ei ole helppo pelata voitosta.

Sen ainoa mahdollisuus lauantain ottelussa nähtiin perjantaisen ottelun viimeisen erän alkupuoliskolla. Jukureiden puolustuspelaaminen ei herpaantuessaan ollut parhaimmillaan ja LeKin on lauantaina jo ottelun alusta alkaen kyettävä iskemään heikkouksiin tehokkaasti. 

Lisäksi LeKi tarvitsee roimaa tasonnousua puolustajiltaan ja maalivahdeiltaan. Mikko Pätsi ei ole maalillaan tällä hetkellä Mestis-tasolla ja Kisan maalilla ollaan nähty liian usein avointen ovien päiviä.

Puolustuspeliään parantamalla LeKi voi kyetä jo pelaamaan tasaisen ottelun, mutta melkoinen yllätys tämä olisi.

Jukurit puolestaan voi lähteä kotiyleisönsä eteen rennoista tunnelmista. Se on onnistunut hyökkäyspäässä aivan kaikessa yrittämässään läpi puolivälieräsarjan ja etenkin Mika Partasen, Turo Asplundin ja Toni Hyvärisen johtama ykköskenttä on tappavassa vireessä.

Jukurit kykenee lauantaina antamaan lepoa tähtipelaajilleen halutessaan, sillä sen reservistä löytyy lähes kentällinen kovatasoisia pelimiehiä.

Ottelu 1: LeKi epäonnistui kaikessa

Ottelu 2: Hävetkää, LeKi!

» Lähetä palautetta toimitukselle