KJT vierailee tällä kertaa Mikkelissä

MESTIS / Ennakko
Mikkeliin Jukureiden vieraaksi saapuu täksi illaksi Järvenpään KJT. KJT:lla on allaan KooKoolle kärsitty vierastappio. Mikkeliläiset taas onnistuivat voittamaan K-Vantaan Mestiksen kärkikamppailussa.

Vaikka Jukurit onkin Mestiksen suurin suosikki, on KJT:lla illan pelissä omat mahdollisuutensa. Erittäin kurinalaisella pelillä illan vierasjoukkue on onnistunut ottamaan jo useita pisteitä kauden aikaisemmissa peleissä.

Lisäksi järvenpääläisryhmän toiveita nostaa Toni Mustosen paluu takaisin Mestikseen. Sääntöpykäliä tulkittaessa näyttää kuitenkin siltä, että Mustonen ei saa vielä Mikkelissä pelata KJT:n paidassa. Myös toisen KJT:n hyökkääjän Miikka Lindholmin pelaaminen Mikkelissä on epävarmaa. Tampereen Ilves on ottanut miehen kolmeksi päiväksi harjoituksiinsa ja mikäli jatko sujuu suotuisasti, jää Lindholm Tampereelle.

Mahdollista onkin että KJT tulee kaipaamaan Mikkelissä Mustosen ja Lindholmin tehoja. Viimeisestä 5 ottelusta KJT ei ole voittanut kuin yhden, mutta jokainen ottelu on ollut viime minuuteille asti erittäin tiukka.

Jukureiden otteet ovat viime peleissä olleet erittäin vakuuttavia. Viimeisestä viidestä ottelusta kotijoukkue onkin voittanut peräti neljä. Maalinsuulla Tommi Nikkilä on pelannut perusvarmaa peliä. Tosin myös Jukureiden puolustus on sitä luokkaa, että vastustajilla on aina ollut työn takana tilanteiden luonti Jukureiden maalille.

KJT:n maalilla jatkanee Jaakko Suomalainen. Suomalainen on ollut kauden aikaisemmissa peleissä järvenpääläisten tuki ja turva. Mikäli Suomalaisen maagiset otteet jatkuvat, ei ole ollenkaan ihme, jos pisteet lähtevät Keski-Uudellemaalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle