Vuosi pakettiin kärkipään kamppailulla

MESTIS / Ennakko
Hokki on ollut niskan päällä kauden kohtaamisissa.
Keskiviikon toinen Mestis-ottelu käydään Joensuussa, jossa kohtaavat sarjakakkonen Hokki ja -kolmonen Jokipojat. Joukkueiden välillä on kuitenkin peräti 13 sarjapisteen ero.

1. Kotivireelle jatkoa?

Jokipojat pystyi ennen joulua pelaamaan kolme kotiottelua putkeen pitämällä nollat omassa päässä. Viimeisessä kotiottelussa ennen joulutaukoa tämä putki kuitenkin katkesi, kun Mikkelin Jukurit kävi yhden ainokaisen maalin turvin hakemassa kolme pinnaa.

Esitys jätti joensuulaisleiriin jouluksi hyvän maun kaikesta huolimatta, ja syksyn edetessä kotiottelut alkoivat muutenkin näyttää paremmalta. Etenkin puolustuspää on ollut vankkana, eikä tällä hetkellä loukkaantumisiakaan oikein ole.

2. Hokin hyökkäyspäässä lovi

Hokki joutuu lähtemään Joensuuhun ilman junnukisoissa olevaa Antti Kalapudasta ja Kärpissä hyökkäävää Markus Piispasta. Miska Humalojakaan ei kajaanilaismiehistössä enää liigasopimuksen saatuaan ole. 

Sarjakakkosen hyökkäyskalusto on kuitenkin leveä, eikä suurempaa ongelmaa aiheutune. Hokki sai vieläpä Kärppien A-nuorista mukaansa Tuomas Vartiaisen.

3. Tiukkaa, tiukkaa

Jokipojat ja Hokki ovat kohdanneet neljästi tällä kaudella, ja yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat päättyneet yhden maalin erolla. Hokki on kuitenkin vienyt neljästä kohtaamisesta nimiinsä kolme.

Seuraa Heitä

Esa Lehikoinen #72 | Kiekko-Pojat

Puolustaja

Vankka puolustaja äityi ennen joulua melkoiseen vireeseen pistetehtailuineen. Oli myös ainoa onnistuja viimeisessä Hokki-kohtaamisessa.

Tuomas Vartiainen #13 | Esbjerg Energy

Laitahyökkääjä

Nuori kärppähyökkääjä tekee debyyttinsä miesten tasolla. Tällä kaudella Nuorten SM-liigassa on syntynyt pistesaldo 9+21.

» Lähetä palautetta toimitukselle