Ratkeaako kärkikamppailussa kakkossijan kohtalo?

MESTIS / Ennakko
Ossi Pellinen palaa kaukaloon pitkän tauon jälkeen.
Jokipojat ja Hokki iskevät keskiviikkoillan kunniaksi yhteen todellisen kuuden pisteen ottelun merkeissä. Joensuulaisjoukkue säilyttäisi kotivoitolla mahdollisuuden nousta vielä kajaanilaisten ohi kakkoseksi.

Peräpäässä kovia menetyksiä

Kovavireisen Jokipoikien kausi on ollut loukkaantumisten saralla surullinen. Viikonloppuna RoKia vastaan maalivahti Samuel Jukuri loukkaantui, minkä lisäksi Hokkia vastaan sivussa ovat runkopuolustajat Santeri Arousva ja Joni Muranen. Myös maalipyssy Janne Väyrynen missaa Hokki-ottelun.

Keskiviikon peliin joukkue saa takaisin Eppu Rissasen. Maalilla on Mikael Edelmann.

Kaksijakoinen viikonloppureissu

Hokki taas vietti viikonloppunsa Vantaalla ja Heinolassa. Vantaalla joukkue nousi hienosti voittoon, mutta Heinolassa tulikin pienoinen romahdus 1−5-tappion myötä. Peliitat-tappio olikin joukkueelta monelta kantilta kuriton esitys.

− Oman joukkueen kurittomuus tuli yllätyksenä, eikä positiivisena sellaisena. Ihan järkyttävä määrä tyhmiä rangaistuksia. Ei mene allekirjoittaneen arvomaailmaan. Näitä on varmaan hyvä käsitellä alkuviikosta, Hokki-valmentaja Jari Laukkanen ihmetteli tuolloin.

Kajaanilaisten kokoonpano säilyy ennallaan. Vantaalla loukkaantunut Ville Rajala ei ole vielä palaamassa kokoonpanoon. Maalilla jatkaa Sami Väliharju.

Hokki tasaisten taistojen herra

Joukkueet kohtasivat toisensa viidesti jo viime vuoden puolella. Voitot näistä menivät kajaanilaisille selvästi 4−1, mutta peräti neljä ottelua viidestä päättyi maalin erolla. Kolmessa kamppailussa mentiin jatkoajalle tai voittolaukauksille.

− Kovia luistelu- ja taistelupelejä ovat nuo aiemmat kohtaamiset olleet, varmasti ihan samanlaista on huomenna luvassa, uskoo Laukkanen Hokin ennakossa.

− Kyllä me tiedetään, mitä sieltä on tulossa. Yritetään pistää kampoihin ja toivotaan, että pystytään viemään, joensuulaiskollega Ari Aaltonen taas tuumii verkkolehti Mehtimäkeläisessä.

Voitolla Jokipojat säilyttää saumansa nousta sarjakakkoseksi. Tappiolla matemaattisetkin mahdollisuudetkin olisivat enää aivan minimaaliset.

Seuraa Heitä

Ossi Pellinen #11 |

Keskushyökkääjä

Kokenut hyökkääjä palaa tositoimiin noin puolentoista kuukauden tauon jälkeen. Paluu tulee oivaan paikkaan, kun Janne Väyrynen on sivussa.

Niklas Näppi #13 |

Laitahyökkääjä

Seuraava osuma rikkoisi 20 maalin rajan. Otti joukkueensa reppuselkään Vantaalta napatussa voitossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle