Mehtimäellä puolivälierien kenraaliharjoitus?

MESTIS / Ennakko
Jokipojat ja Hermes ovat vääntäneet tiukasti.
Paikkansa sarjakolmosena jo varmistanut Jokipojat saa perjantaina vieraakseen Kokkolan Hermeksen. Ilmaisottelussa saatetaankin nähdä esimakua puolivälieristä, sillä Hermes on yksi kolmesta mahdollisesta joensuulaisten kohtaajista.

Kotona kulkee lujaa

Jokipojat on äitynyt talven mittaan hurjaan lentoon kotikentällään, sillä joukkue on voittanut seitsemän edellistä kotiotteluaan. Viimeisimpänä joensuulaisille kävivät taipumassa Hokki ja RoKi.

Edellisen kerran kotona takkiin tuli tammikuun puolivälissä, ja tyystin pisteittä joukkue jäi Mehtimäellä edellisen kerran joulukuussa.

Viime otteluissa joensuulaisia on vaivannut puolustajavaje, mutta perjantaiksi joukkue saa mukaansa taas Santeri Arousvan ja Joel Olkkosen.

Tiukkaa vääntöä keskikastissa

Hermeksen sijoitus runkosarjassa ei ole vielä varmistunut, sillä sijoilla 5.−7. käydään yhä tiukkaa taistelua. KeuPa on kurvannut viidenneksi kolmen pinnan karkumatkalle, kun taas sarjakutonen Hermes ja -seiska TUTO ovat vain pisteen päässä toisistaan. Pisteet Joensuusta tulisivat tarpeen, mikäli joukkue meinaa nousta vielä viidenneksi.

On siis hyvin mahdollista, että kokkolalaisjoukkue tulee uudestaan Mehtimäelle ensi keskiviikkona puolivälien merkeissä.

Vierasjoukkueet niskan päällä

Kauden kaikki kolme keskinäistä kohtaamista ovat menneet vierasjoukkueen nimiin. Marraskuun revanssiviikonlopussa kumpikin joukkue nipisti vierasvoiton maalin erolla ja joulukuun Kokkolan-kohtaaminen oli joensuulaisten heiniä selvemmin 1−4-lukemin.

Seuraa Heitä

Joel Olkkonen #62 | Kärpät

Puolustaja

Läpimurtopakki palaa kaukaloihin pienten loukkaantumisten jälkeen. Oikealta ampuva puolustaja tulee tarpeeseen etenkin tehottoman ylivoiman lääkkeeksi.

Janne Kivilahti #24 |

Hyökkääjä

Laitahyökkääjä on päässyt pisteille jokaisessa Jokipojat-kohtaamisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle