KJT hakee revanssia Hokista vieraissa

MESTIS / Ennakko
Kajaanin Hokki saa tällä kertaa vieraita Järvenpäästä. Edellinen joukkueiden välinen ottelu Järvenpäässä päättyi Hokin voittoon. Voiton takuumiehinä häärivät tuossa pelissä Janne Pesonen ja maalivahti Pasi Häkkinen. Molemmilla joukkueilla on takanaan hankala jakso, sillä viidestä viimeisestä pelistä KJT on saalistanut vain 2 pistettä ja Hokin sarakkeeseen on kertynyt 5 pistettä.

Tällä kaudella pahasti alisuorittanut Hokki on nyt varsin kovan työn edessä. Paineet kasvavat varmasti joukkueen sisällä, mikäli voittoja ei ala tulemaan. Kesken kauden joukkueeseen on hankittu mm. Juri Kuznetsov ja maalivahti Pasi Häkkinen. Joukkueelta on odotettu paikkaa kahdeksan kärjessä, mutta tällä hetkellä sijoitus sarjataulukossa on toiseksi viimeinen. Takana on vain pisteautomaatti UJK.

Vierasjoukkueella ei viime kierroksilla ole mennyt paljoa paremmin. Kolmen kotitappion jälkeen KJT onnistui nappaamaan vieraspisteen Hermekseltä. Tämän jälkeen järvenpääläisryhmä joutui tyytymään kotonaan tasapeliin FPS:ää vastaan. Forssalaisia vastaan varsinkin joukkueen ylivoimapeli oli täysin hukassa.

Edellisen kohtaamisen jälkeen Hokin joukkue on pysynyt lähes samana, mutta KJT:lla on ollut varsin vilkasta pelaajaliikennettä. Toni Mustonen ja Teemu Kolehmainen ovat poistuneet vahvuudesta, mutta tilalle on tullut Pelicanseista kaksikko Jussi Saarinen ja Ossi-Petteri Grönholm. Uudet kasvot ovat olleet varsin hyviä vahvistuksia ja voivatkin aiheuttaa kotijoukkueelle varsin paljon harmaita hiuksia.

Viime peleissä on uusien pelureiden lisäksi KJT:sta loistanut Tuomas Forss, joka on merkkauttanut 4 tehopistettä viidessä viimeisessä ottelussa. Myös puolustaja Kimmo Pikkarainen on ollut hyökkäyspäässä tehokas. Maalissa Jaakko Suomalainen on pelannut varsin onnistuneita otteluita torjuen pääosin kaiken torjuttavissa olevan.

» Lähetä palautetta toimitukselle