Hokki saa vieraita Mikkelistä

MESTIS / Ennakko
Nousukuntoinen Hokki saa Jukurit vieraakseen. Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet niukin numeroin mikkeliläisille. Hokki on varmasti nytkin vaikea vastus hallitsevalle mestarille.

Hokki on esittänyt viime kierroksilla varsinkin kotiotteluissa vahvoja otteita ja joukkue on taistellut hienosti sijoituksensa karsijan paikalta pudotuspeliviivan tuntumaan. Nollatulos KalPaa vastaan ei varmasti nosta joukkuen mieltä, mutta joukkue on kotiringissään varmasti vaikea voitettava.

Hokki voi huoletta sovitella suosikin viittaa illan otteluun. Häkkinen on todella loistanut maalilla ja Kaartisen kenttä on tehnyt tuhojaan. Kärpistä tullut Janne Pesonen oli TV-pelissä Sportia vastaan joukkueen kantavia voimia ja haluaa varmasti näyttää kykynsä myös mestareita vastaan. Sauli Kela kolmosessa ei myöskään halua varmasti jäädä statistin rooliin ja haluaa olla tahtipuikon varressa mikkeliläisten upotuksessa. Mestiksen parhaimmistoon kuuluva Lauri Lahesalu on Mikko Saavisen kanssa ollut joukkueen parhaita puolustajia koko kauden ja he ovatkin varsinkin ylivoimalla todella vaarallinen pari.

Jukureilla on esitellä pitkäksi venyneeeltä potilaslistalta myös kovia nimiä. Pitkäaikaissairas Mikko Hakkarainen palasi jo ympyröihin, ja sentteri Marko Tauriainen alkaa hiljalleen olla pelikuntoinen. Mainittujen miesten iskukyky on vielä arvoitus illan kamppailussa, mutta Jukurien hyökkäysarsenaali ei ainakaan nimien puolesta liiemmin vahvistuksia kaipaa. Ainakaan materiaalin kapeuteen ei mikkeliläisryhmä kaadu tänään.

Hokin jatkaessa vahvoja kotiesityksiä ja Jukurien arsenaalin tietäen on edelleen helppo arvailla tasaista lopputulosta. Viimekerrasta viisastuneena Jukurit varmasti pitelee Kaartisen, mutta Hokki iskee tämän tiedostoneena koko rintamalla. Nähtävillä on siis kaiken kansan mieleen menevä hieno kiekkoviihde.

» Lähetä palautetta toimitukselle