KJT yrittää katkaista tappiokierteensä Kokkolassa

MESTIS / Ennakko
Hermeksen vieraaksi luistelee hankalaan kotitappiokierteeseen ajautunut KJT. Viime kierroksella vierasjoukkue hävisi kotonaan niukasti paikallisvastustajalleen Hyvinkään Ahmoille. Hermeksellä on puolestaan takana hieman parempi jakso. Kuopion Kalpa kävi toissa kierroksella häviämässä Kokkolassa. Viime kierroksella Hermes joutui taipumaan tiukassa ottelussa Mikkelin Jukureille jatkoajan jälkeen.

Kotijoukkueella on mainio tilaisuus lisätä KJT:n tuskaa. Vierasjoukkue on taantunut pahasti alkukauden onnistumisten jälkeen. Lisäksi vierasjoukkueen peliä on sekoittanut varsin tiuhaan käynyt pelaajavaihtoruletti. Joukkueen vahvuudesta on poistunut mm. Matti Näätänen ja Toni Mustonen.

Mustosen mahdollisesta paluusta ovat toiveikkaammat nähneet jo päiväunia. Kuitenkin manageri Juha Kuusiniemen mukaan Pelicans on jatkanut Mustosen try-out sopimusta ainakin puolitoista viikkoa, joten vähään aikaan ei tältä rintamalta ole odotettavissa vahvistusta KJT:n joukkueeseen.

Viime kierroksella KJT:n riveissä luisteli kaksi uutta Lahdesta tullutta vahvistusta. Sekä Jussi Saarinen ja Ossi-Petteri Grönholm esittivät varsin lupaavia otteita ensimmäisessä pelissään uuden kotiyleisönsä edessä. KJT:n valmentaja huomauttikin pelin jälkeen että uusien pelaajien pelaamattomuus näkyi hieman, mutta molemmilla tahto ja taitotaso ovat sitä luokkaa että tulevat varmasti vahvistamaan järvenpääläisryhmää.

Hermeksen ryhmä on onnistunut varsin hyvin viime peleissä Kesken kautta Hermekseen siirtynyt Tomi Sykkö on ollut viime peleissä varsin tehokas, hänen lisäkseen pisteiden valossa on onnistunut myös Aku Joki-Erkkilä ja Niko Papinaho. Maalissa Hermeksellä on pelannut Teemu Lassila. Hän onkin onnistunut varsin hyvin. Mikäli hän onnistuu pitämään tasonsa ei vierasjoukkue tule Kokkolassa juhlimaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle