Peliitat jäi alakynteen Kupittaalla

MESTIS / Kuvakooste
TUTO otti rutiininomaisen voiton Peliitoista maalein 3 - 0. Neljännesfinaalien ensimmäinen ottelu ratkesi jo kahdeksan minuutin kohdalla, kun Aleksi Rutanen iski ottelun voittomaalin alivoimalla. Mikko Laine laukoi kiekon Peliittojen maaliin 46 sekuntia myöhemmin. Vääntöä ottelussa riitti, mutta TUTO sai pidettyä vieraat poissa hyviltä maalipaikoilta.
TUTO tuli lujaa kahdeksan minuutin tienoilla. Aleksi Rutanen osui alivoimalla.
Seuravaksi maalia tuuletti Mikko Laine. Rutasen maalista kului vain 46 sekuntia tähän tuuletuksen.
Laitojen tuntumassa ei ollut turvallista.
Pelaajat olivat kuitenkin valppaina.
Myös katsomossa riitti vauhtia.
Yleisöä oli saapunut runsaasti paikalle eikä tanssiosaston takaa pilkottanut montaa tyhjää paikkaa katsomossa.
Petteri Nummelin irvisteli vaihtoaitioon ja kopin puolella keräämään voimia.
Tauolla laitettiin jalalla koreasti. Nummelin olisi loppuvuoden poissa tälläisen akrobatian jäljiltä.
Samu Vilkman oli vierasjoukkuee näkyvin pelaaja. Valkoiset luistimet ainakin huomattiin.
II-divisioonassa viime kaudet pelannut Vilkman pujotteli ohi sinipaidoista.
Valkopaitojen maalinteosta ei tullut mitään.