RoKin hyvä hyökkäysvire jatkui ilman Aurinkoprinssiä

MESTIS / Kuvakooste
RoKi vei kamppailun LeKiä vastaan lukemin 5-2. RoKin alkukauden selkeä ykkönen Juhani "Aurinkoprinssi" Tamminen sai lainapestin HIFK:hon, mutta tämä ei vaikuttanut rovaniemeläisjoukkueen hyvään hyökkäyspeliin.
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKi lähti alusta asti otteluun isännän ottein.
RoKi pääsi hyvin maalipaikoille ilman HIFK:ssa lainalla olevaa Juhani Tammistakin.
Christian Heljanko haki kiekon hanskaansa ja teki upeita torjuntoja läpi ottelun.
Harri Pälve auttoi joukkuettaan 1+1-tehoilla.
Ottelun toinen erä oli hyvin tasaista kamppailua. LeKi pääsi tasoittamaan lukemat 1-1.
Mutta reilun minuutin jälkeen Olli-Aleksi Pietilä siirsi RoKin taas johtoasemaan.
Korpela kävi niittaamassa Kurosen laitaa vasten ja seuraavassa hetkessä Korpela löysikin itsensä makaamasta jään pinnasta. Kuroselle rangaistus kampituksesta.
RoKi pääsi ottelussa viisi kertaa pelaamaan ylivoimalla, joka kylläkin oli maalien valossa todella tehotonta. LeKin toimiva alivoima toimi jälleen.
Olli-Matti Järvelä sai Tammisen lainapestin varjolla kultakypärän päähänsä. Järvelä oli useampaan otteeseen lähellä maalintekoa.
Mikko Männistön komea laukaus siniviivasta upposi LeKin maalia vartioineen Heljankon taakse helposti.
Ja lukemat RoKille 4-1.
Tomi Iso-Mustajärvi ohjasi kiekon Paavo Hölsän edestä maaliin.
LeKi pääsi vielä hetkellisesti Iso-Mustajärven maalin jälkeen mukaan peliin, mutta RoKi puolustus hoiti hommansa, eikä LeKi enää päässyt tekemään enempää maaleja.