JYP lisäsi Sportin vaikeuksia Kuparisaaressa

JYPin vauhti oli liikaa Sportille.
JYP onnistui nappaamaan täydet pisteet Sportista jatkaen samalla menestyksekästä vierassaldoaan lukemin 5-2.

Jyväskyläläiset hallitsivat vahvasti ottelua, mikä pakotti Tomek Valtosen käyttämään aikalisänsä Jani Tuppuraisen onnistuttua ylivoiman päätteeksi. Sport pääsi vielä otteluun mukaan Filip Riskan yllätettyä Juho Olkinuoran avauserän lopulla.

Toisen erän loppupuolella nähtiin tapahtumarikas minuutti, kun kiekko kaivettiin maalista jopa kolme kertaa. Michel Miklikin nostettua vieraat takaisin johtoon Aleksi Ainali iski Liiga-uransa avausmaalin komealla rannelaukauksella pirstaloiden samalla Olkinuoran juomapullon.

Sport ehti helpottua tasatilanteesta ainoastaan kahdeksan sekuntia. Aloituksen jälkeen Janne Tavi sai sekoitettua Sportin pakkiparien pasmat ja sivalsi JYPin jälleen johtoon.

Keskisuomalaisten ylivoimakin paransi tilastojaan Sportin alivoimanelikon hajottua täysin, ja Tuomas Pihlman sai kunnian varmistaa joukkueelleen täyden pistepotin.

Sport ei ole usein saanut tehokkuutta parannettua kuudella kenttäpelaajalla, eikä lauantai-illan kamppailu JYPin kanssa tehnyt poikkeusta. Juha-Pekka Hytönen sai kaunistella lukemat tyhjään maaliin.

Vaasalaisilla on nyt useamman päivän huili edessä, kun se vierailee keskiviikkona Lahdessa. JYPillä puolestaan on kuusi päivää aikaa valmistautua isännöimään Helsingin IFK:ta.