Sport pyyhkäisi vaisusti pelanneen Pelicansin yli tylysti

Sport pääsi vapaasti sooloilemaan Janne Juvosen maalin edustalla.
Pelicans avasi liigakautensa, kun Vaasan Sport saapui lahtelaisten vieraaksi. Kauden ensimmäisessä ottelussa joukkueet esittivätkin köydenvetoa, jonka voitti lopulta Sport luvuin 5-3.

Pelicans saapui todella ensimmäiseen erään vahvasti ja seisoikin pitkälti kuskin paikalla. Kotijoukkueen kannattajat saivatkin jo ensimmäisessä erässä aihetta riemuun, sillä turkoosipaitojen Kimi Koivisto siirsi Pelicansin 1−0-johtoon ylivoimalla.

Jos kotijoukkue pelasi ensimmäisen erän isännän lailla, toisessa erässä vierasjoukkue Sport sisuuntui takaiskumaalista. Sport onnistuikin iskemään ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin kolme maalia.

Ensin Sportin tasoitusmaalin iski Mikko Laine. Osumaa tarkistettiin varsin pitkään videolta ennen kuin maali saatiin hyväksyttyä. Toinen erä oli kerennyt vanhentua ainoastaan reilu puolitoista minuuttia.

Vain neljä minuuttia myöhemmin Olavi Vauhkonen pääsi siirtämään vierailijat yhden maalin karkumatkalle ja kolmannen vierailijoiden osuman iski Antti Kalapudas

Pelicans nosti kolmen takaiskumaalin jälkeen tasoa ja kolme minuuttia ennen toisen erän päättymistä kotijoukkue kavensi ottelun 2−3:een, maalintekijänä nuori rakettimainen hyökkääjä Iikka Kangasniemi

Kolmanteen erään kotijoukkue tulikin varsin uudella ilmeellä, sillä se onnistui tasoittamaan ottelun 3−3:een siirretyn rangaistuksen aikana. Kotijoukkueen kolmannen maalintekijänä Aleksi Rakonen

Erän viimeisellä kympillä Pelicans lamaantui yllättäen ja sekoillen omassa puolustuspäässä, ja vierasjoukkue Sport pääsi käyttämään tilaisuuden hyväkseen kääntämällä ottelun edukseen. Se iski kolmeen minuuttiin kaksi maalia, jotka iskivät Markus Nenonen ja Filip Riska. Viimeinen osuma iskettiin tyhjään maaliin. Ottelu päättyi myös näihin numeroihin.