Kolmetoista maalia ja 25 pelaajaa pisteillä - Kouvolassa värikäs kiekkoilta

Mikael Kuronen iski ottelun voittomaalin ja hattutempun Kouvolassa.
Ilveksen Mikael Kuronen juhli hattutemppua lukemin 6-7 päättyneessä ottelussa. Ilves vei lopulta kaksi pistettä Kurosen kolmannella osumalla jatkoajan alussa.

KooKoon ja Ilveksen kohtaaminen päättyi lopulta karnevaalilukemiin 6−7. Tamperelaiset nousivat tappioasemasta rinnalle ja ohi kolmesti, ja ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla.

Ratkaisijan rooliin nousi lopulta Ilveksen Mikael Kuronen, joka iski ottelussa hattutempun ja ansaitsi yhden syöttöpisteen. Kaudella 2013-14 KooKoota edustanut hyökkääjä vastasi myös voittomaalista jatkoajalla.

Pisteille pääsi tiistaina peräti 25 pelaajaa. Kahteen pisteeseen ylsi peräti kahdeksan pelaajaa. KooKoon tehomies oli entinen Ilves-peluri Michael Keränen, joka toimitti kiekon kahdesti entisen seuransa verkkoihin.

Tiistai-ilta ei mennyt isäntien kannalta nappiin. KooKoo johti kamppailua ensimmäisessä erässä jo 3−0, mutta vierailijat onnistuivat kaventamaan johdon erän aikana yhteen osumaan. Toisen erän jälkeen peli oli 4−3.

Kolmas erä tarjosi samanlaista vääntöä kuin sen edeltäjätkin. Joukkueet tekivät maaleja vuorotellen, ja Ilves onnistui kaventamaan sitkeällä taistelullaan ottelun useampaan kertaan.

Ottelun kannalta tärkeimmistä osumista vastasivat KooKoo-taustaiset pelaajat. Pelin jatkoajalle vieneen Ilveksen tasoituksen iski kouvolalaistaustainen puolustaja Juuso Pulli. Jatkoajalla asialla oli puolestaan hattutempun iskenyt Kuronen.