Nenosen paluu Kuparisaareen

LIIGA / Ennakko
Koituuko Nenonen yhtä vaaralliseksi Sportia vastaan?
Kuva © Harri Bragge -www.hb-photography.fi-
Sportissa 30 tehopistettä takonut Markus Nenonen saapuu Tapparan kanssa Sportin vieraaksi. Vaikka Sport onkin menettänyt avainpelaajiaan entuudestaan, kotkapaidat ovat olleet läpi kauden Tapparalle vaikea vastus.

Edelliset ottelut

Edellisessä kotiottelussaan Sport joutui pärjäämään ilman luottopakkiaan Ari Gröndahlin siirryttyä Örebro HK:n organisaatioon. SaiPa joutui kuitenkin toteamaan vaasalaisisännät paremmiksi, kun Sport onnistui tarvitsemillaan hetkillä.

Seuraavana päivänä Kuopiossa KalPa ei löysännyt kaasujalkaa ja Sport joutui pyristelystään huolimatta lähtemään kotiin tyhjin käsin.

Tappara puolestaan porskutti kuuden ottelun voittoputkessa ennen TPS:n visiittiä Tampereella. Turkulaiset ottivat selkeän niskalenkin Tapparasta Eric Perrinin johdolla.

Ratkaisukohdat

Markus Nenonen ei ole Tapparan riveissä vielä maalien makuun päässyt, ja kaikki neljä ottelua laituri on pelannut kolmoskentällisessä. Ylivoimalla Nenonen pääsee kuitenkin parhaimpaan osaamiseensa, ja Sport-puolustuksella on kova työ estää hyökkääjän mainio laukaus.

Varsinaisen peliajan voitolla Tappara pääsisi runkosarjassa sadan pisteen kastiin, ja parhaimmassa tapauksessa joukkue nousisi kolmannelle sijalle.

Sport on läpi kauden ollut kuitenkin Tapparalle vaikea vastustaja, kun vaasalaiset ovat päässeet rikkomaan Tapparan kiekkokontrollia. Nopeat käännökset ja vastahyökkäykset nousevat entistä isompaan asemaan Sport-leirissä, kun tukku isoja pelaajia on vaihtanut maisemaa.

Edellisten kohtaamisten pisteet ovat jakautuneet 8−7 Tapparan eduksi.

Seuraa Heitä

Markus Nenonen #28 | HPK

Laitahyökkääjä

30 tehopistettä kotkapaidassa napannut hyökkääjä saanee kosolti ylivoimavastuuta myös kirvesrinnoissa. Tähän mennessä neljässä ottelussa tamperelaisten mukana on kertynyt kaksi syöttöpistettä.

Olavi Vauhkonen #23 | Sport

Laitahyökkääjä

Saanut kasaan yhtä paljon pisteitä kuin entinen ketjukaverinsa. Ratkaisi myös joukkueiden edellisen kohtaamisen Tampereella.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Tapparalle pisteet Kuparisaaresta
Sarjan hännille juuttunut Sport napsi kapealla materiaalillaan pari maukasta voittoa ennen taukoa, mutta sarjan kärkipäästä tuleva haaste on liikaa. Tapparan peliesitykset eivät ole olleet välttämättä vakuuttavimpia, mutta tulosta ryhmä on tehnyt tasaisella tahdilla. Panosta sarjasijoituksen suhteen kirvesrinnoilla ottelussa myös on ja se tuo tarvittavan latauksen joukkueen peliin. Sport kamppailee jälleen kovaa kotiyleisönsä edessä, mutta joutuu taipumaan Tapparan takoessa voittoon tarvittavat osumat tylysti.
1 2
3 4