SaiPa kampesi voiton pakon edessä

LIIGA / Kuvakooste
TPS saapui Lappeenrantaan pyrkimyksenään ottelusarjan puhdas viimeistely, mutta isännät olivat eri mieltä. Ottelu oli ensimmäisen erän jälkeen SaiPalle 2-1, ja se sinetöitiin vasta kolmannen erän lopussa Topi Nättisen päästessä läpiajoon kohti tyhjää TPS-maalia.
Kuva © Topi Lainio
SaiPa kokosi rivinsä lauantain murskatappion jälkeen ja lähti hakemaan ottelusarjaan kavennusta kotiyleisön edessä.
SaiPa sai tärkeän onnistumisen ajassa 5.02, kun kiekko toimitettiin ensimmäistä kertaa ottelusarjan aikana Rasmus Tirrosen selän taakse.
Maalista vastasi Joni Nikko.
Eric Perrin on ollut todella tehokas ottelusarjassa, ja hän vastasi TPS:n ainoasta maalista maanantaina.
Rasmus Tirronen siivosi kiekkoa kauemmas omalta maaliltaan lumipöllyn keskellä.
Ilari Filppula marssimassa kohti kolmatta erää.
Jonatan Tanus sai hyvän mahdollisuuden venyttää SaiPan johtoa, mutta ei onnistunut saamaan kunnon laukausta aikaan.
Curtis Hamilton syöksyi kiekon perään saadakseen TPS:n paineen pois puolustusalueelta.
TPS:n aikalisä nähtiin kaksi minuuttia ennen ottelun päätöstä. Rasmus Tirronen jäi vaihtopenkin puolelle, ja turkulaiset hakivat tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla.