Pitkä ilta päättyi SaiPan juhliin Lappeenrannassa

LIIGA / Kuvakooste
Pelicans saapui Lappeenrantaan viimeistä kertaa tällä kaudella, ja sai matkamuistoksi rantapalloja. SaiPan vahva taistelutahto kantoi hedelmää kolmannen erän lopussa, ja ottelu eteni jatkoerään asti joka päättyi ajassa 62:17 Ahti Oksasen tekemään maaliin.
Kuva © Topi Lainio
SaiPa asteli kotiyleisön eteen mahdollisesti viimeistä kertaa tällä kaudella.
Ottelu venyi aloituskiekon pudotushetkellä soimaan käyneen palohälytyksen takia. Yleisö sekä pelaajat joutuivat poistumaan, mutta heidät päästettiin takaisin 15 minuuttia myöhemmin ja ottelu sai jatkua.
Sisääntulo numero kaksi.
Jussi Markkanen etsimässä tuttuja yleisön joukosta.
Pelicans jatkoi samoilla otteilla, joihin päätti torstain kohtaamisen. Joukkue meni 1-0 johtoon ensimmäisen erän puolessa välissä.
Iikka Kangasniemi laukoi ottelun avausmaalin.
Kangasniemi taistelemassa pääsystä SaiPan maalille.
SaiPa oli pääsemässä pelaamaan ylivoimaa ensimmäisessä erässä, mutta laskut menivät sekaisin siirretyn rangaistuksen aikana ja kentällä oli liikaa pelaajia.
Pelicans tuli luottavaisin mielin toiseen erään.
Miska Siikonen vastasi maalista joka laittoi taululle lukemat 0-2.
SaiPa ei kuitenkaan suostunut perääntymään. Per Savilahti-Nagander antoi kiekolle vauhtia kohti maalia.
Lappeenrantalaisyleisö oli jo vaipumassa epätoivoon kunnes ajassa 53.46 kiekko liukui maaliin Jonatan Tanuksen luistimen kautta.
Reilu kaksi minuuttia ennen päätössummeria Tero Lehterä kutsui joukkueensa koolle.
Aikalisä tuotti tulosta ja SaiPa teki 2-2-tasoituksen kuudella kenttäpelaajalla.
Jatkoerää pelattiin reilu kaksi minuuttia, kunnes Ahti Oksanen kiersi Pelicansin maalin ja laukoi SaiPan puolivälieriin.
SaiPan pelaajien tunteet purkautuivat hankalan ottelusarjan päätyttyä.
Myöskään Tero Lehterä ei piilotellut tunteitaan kotiyleisön edessä.