Piristyvä Ilves ei jäänyt HPK:n estelyihin

LIIGA / Kuvakooste
Häntäpään joukkueet kohtasivat keskiviikona Hämeenlinnassa, kun HPK sai vieraita Tampereelta. Ottelu päättyi lukemiin 1-2 ja Ilves nousi tärkeällä kolmen pisteen voitollaan kotijoukkueen ohitse sijalle 12.
Ilves lähti otteluun hyvällä liikkeellä ja laukoi ahkerasti HPK:n maalia kohti.
Sami Sandell ja illan ensimmäinen. Vierailijat siirtyivät 0-1-johtoon ensimmäisen erän puolivälissä.
Maalintekijä Sandell.
Eemeli Suomi oli pirteällä pelipäällä.
Pelin lomassa vaihdettiin viimeisimmät mietteet.
Jesper Lindgren suojasi kiekkoa leveällä luisteluasennolla.
HPK pääsi ylivoimalle toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla. Petteri Nikkilä laukoi viivasta tasoituksen 1-1:een.
Maalintekijä Nikkilä.
Otto Paajanen yritti tehdä kiekonriistoa Tapio Laaksolta.
Mailat kävivät ajoittain korkealla.
Juuso Pulli sai kokea Jaakko Turtiaisen painavan taklauksen voiman.
Mark Flood on jämäköittänyt Ilves-puolustusta.
Ilveksen voittomaali syntyi ajassa 46:31. Maalintekijänä Otto Koivula ja syöttäjänä Juhani Tamminen.
Arttu Ruotsalaisella oli mahdollisuus naulata lukemat 1-3:een, mutta Antti Karjalainen oli tästä eri mieltä.
Kiekko ei pomppinut lopussa kotijoukkueen eduksi...
...eikä fyysiset otteet riittäneet tällä kertaa edes tasapeliin. Vieraille maukkaat kolme sarjapistettä.