Pitsiturnaus 2016: Avausottelu päättyi tasapeliin

LIIGA / Raportti
Ottelu oli Pitsiturnaukselle tyypillisesti vauhdikas.
Kuva © Timo Savela
Vuoden 2016 Pitsiturnauksen avasivat TPS ja Sport. Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 1-1-lukemiin. Voittomaalikisassa kuitenkin oli vaasalaisten aika juhlia.

Ottelun alku oli täynnä ryminää. Peli virtasi päästä päähän ja aamuiset rähmät tippuivat unisimmiltakin katsojilta ja pelaajilta silmistä.

Turnauksen avausmaalia saatiin odottaa yli ensimmäisen erän puolivälin. Sami Blomqvistin laukoma kiekko kimposi TPS-vahti Karolus Kaarlehdon torjunnasta Ari Gröndahlin ulottuville ja hän napautti kiekon sisään.

Tällä tuloksella mentiin ensimmäiselle erätauolle

TPS:n yritys palkitaan

Jään kunto huononi ottelun edetessä sen verran, että toisessa erässä nähtiin vaasalaisilta muutamaan otteeseen kriittisillä hetkillä sutiminen ohi kiekosta. Sport haki aktiivisesti viimeistä naulaa turkulaisten arkkuun siinä onnistumatta.

Toisen erän loppupuolella TPS pääsi ylivoimalle ja käytti tilaisuutensa. Miro Keskitalon laukaus siniviivalta upposi suoraan ohi Rasmus Rinteen.

Turkulaisilla oli mahdollisuus aivan erän lopussa ylivoimalla niitata voittomaali, mutta tuhlasi tilaisuutensa.

Voittomaalikisassa TPS:n tuore ruotsalaisvahvistus Erik Thorellin vaisu yritys ei johtanut osumaan. Robin Salo veivasi upealla maalilla Sportille voittomaalikisasta voiton seuraavana laukojana.

Joukkueiden avauskentälliset ottelun alussa:

TPS

Karvonen - Thorell - Spina
Forrström - Keskitalo

Sport

Kiviranta - Kokkala - Vaskivuo
Saukko - Nordlund

» Lähetä palautetta toimitukselle