Järvinen piti TPS:n nollilla - Povorozniouk ainoa onnistuja voittolaukauksissa

LIIGA / Raportti
Mika Järvinen piti Sportin pelissä mukana.
TPS:n ja Sportin välinen ottelu loppui maalittomaan tasapeliin, mutta voittolaukauskisassa Sport oli vahvempi Sam Povoroznioukin onnistumisella. Palloseura hallitsi toista erää, mutta Mika Järvinen torjui nollapelin Sportin maalissa.

Ottelun alku oli tasainen, kun molemmat joukkueet yrittivät vastahyökkäyksillä saada pelin kulkemaan. Paikkoja oli molemmin puolin, mutta TPS:n Rasmus Tirronen ja Sportin Mika Järvinen pitivät maalinsa puhtaana ensimmäisen erän aikana.

Toisessa erässä TPS hallitsi ottelua, mutta Sport pystyi rakentamaan pari paikkaa vastahyökkäyksien kautta. Sportin puolustaja Tony Sund otti toisen erän puolivälissä turhan jäähyn, kun puolustaja heitti kiekon rystyllä pleksien yli. TPS ei tehnyt ylivoimalla maalia, mutta hallitsi jäähyn jälkeen kamppailua loppuun asti. Järvinen piti kuitenkin Sportin pystyssä voittolaukauksiin saakka.

Voittolaukauskilpailun aloitti Sportin Sam Povorozniouk. Yhdysvaltalaishyökkääjä harhautteli Tirrosen maihin, kiersi maalivahdin ja vei kiekon maaliin. TPS:n laukojana toimi Petrus Palmu, mutta Järvinen veti pidemmän korren ja Sport nappasi rangaistuslaukauskilpailun voiton.

− Olin vähän myöhässä tilanteesta, ja kaveri onnistui harhautuksellaan, mutta onneksi sain hanskaa vähän väliin, analysoi Järvinen ottelun jälkeen.

TPS:n riveistä Lucas Ekeståhl Jonsson ja Palmu oli parhaimmistoa. Ekeståhl Jonsson pelasi hyvää kiekollista peliä ja rakensi paikkoja siniviivalta. Palmu puolestaan oli TPS:n vaarallisin hyökkääjä. Pienikokoinen hyökkääjä uskalsi käyttää kovaa laukaustaan tilaisuuden tullessa, mutta rakensi myös muille hyviä paikkoja.

Sportin riveistä Niklas Nevalainen näytti hyvää kiekollista pelaamistaan, mutta hoiti myös puolustustehtävänsä hyvin. Järvinen pelasi myös vakuuttavasti maalissa, vaikka pientä pomppimista olikin.

» Lähetä palautetta toimitukselle