Tuulola löi entisen seuransa maanrakoon - puolustajalle tehot 3+1

Joni Tuulola iski kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.
Sportin avausottelu Pitsiturnauksessa sinetöi HPK:n aikaisen kotiinlähdön. Joni Tuulolan johdolla Sport nappasi avausottelusta voiton lukemin 5-2.

HPK aloitti vahvasti, ja parin minuutin jälkeen Petteri Nikkilä iski avausmaalin Sport-maalivahti Rasmus Rinteen taakse. Vaasalaiset eivät kuitenkaan lannistuneet nopeasta takaiskusta, vaan nousi tasoihin ja tuntuvaan johtoon ensimmäisen erän lopuksi.

Joni Tuulola aloitti maalikarkelot vain sekuntia ennen ylivoiman loppua. Sport painosti hämeenlinnalaisia entistä enemmän, jolloin HPK:n puolustus alkoi rakoilla. Tomi Körkkö onnistui läpiajostaan, ja 22 sekuntia myöhemmin Tuulola onnistui jälleen peittoamaan HPK-veskari Antti Karjalaisen.

Toisessa erässä Sport maksoi potut pottuina, ja myös Ville Viitaluoma rokotti entistä seuraansa. HPK sai lohtua otteluun Robert Leinon maalilla, mutta Hämeenlinnasta Vaasaan muuttanut parivaljakko Tuulola-Oskari Manninen taituroivat nuorelle puolustajalle hattutempun.

Ottelun päätteeksi voittolaukauskilpailussa Tuulola onnistui jälleen Peter Forsbergin tavaramerkkiharhautuksella. Voitto-osuma merkittiin Michael Parksille. Hämeenlinnalaisilta ainoa onnistuja oli Victor Backman.