Menneisyyden Mestis-hegemonian toinen osa

LIIGA / Ennakko
Miikka Pitkänen onnistui eilen kahdesti maalinteossa.
Sport ja Kookoo ottavat jälleen yhteen Kuparisaaressa heti seuraavana päivänä. Entisten Mestis-vihollisten edellisillan kamppailun vei KooKoo nimiinsä erittäin vaiherikkaan ja tunteikkaan kamppailun jälkeen.

Ottelun yliote siirtyi puolelta toiselle kuin huojuvassa laivassa, mikä näkyi myös tulostaululla. KooKoo kuittasi pikaisesti Sportin avausmaalin, ja käänsi johtoaseman omalle puolelleen. Vaikka toisessa erässä johdon määrä tuplaantui, Sport nousi viime aikaisten otteidensa mukaisesti nopeasti tasoihin kolmannessa erässä.

Kotkapaidat saivat vielä tilaisuuden nousta takaisin johtoon kriittiseen aikaan, mutta KooKoon alivoima teki tehtävänsä. Tilaisuus kääntyi kouvolalaisvieraille Antti Kalapudaksen koukittua rangaistuksen arvoisesti, ja nuori puolustaja Miro Keskitalo käytti tilaisuuden hyväkseen.

− Henkinen yliote usein kääntyy rangaistuksien myötä, ja mitä niiden aikana tapahtuu. Ylivoimat täytyy saada hyödynnettyä, jos haluaa saada pisteitä tässä sarjassa. Nyt kävi näin, ja tästä on hyvä jatkaa kohti huomista, kommentoi kaksi maalia iskenyt Miikka Pitkänen eilisen taiston taannuttua,

− Huomenna katsomme pelaajien kunnot. Voi olla molemmilla joukkueilla tulee muutoksia kokoonpanoihin, mutta uskon että huomennakin kaikki pistävät kaiken likoon. Huomenna on uusi ja hieno päivä.

Nähdäänkö lisää härkäpareja tansseilla?

Kummankin leirin vahvuus heikentyi eilisessä ottelussa. Olli Korhosta ei nähty ottelussa avauserän jälkeen, kun hyökkääjä joutui Sam Povoroznioukin kyynärpäätaklauksen kohteeksi. Vaasalaisisäntien joukoista Joonas Komulainen sai myös päähänsä tälliä, ja toisen erän lopuilla pääsi omin voimin lääkärin puheille.

KooKoon puolustaja Jyri Niemi ja Sport-hyökkääjä Michael Parks ottivat yhteen tappelun muodossa, joten kumpikin kiekkoilija jäänee tänään katsomon puolelle.

Seuraa Heitä

Miikka Pitkänen #61 | KooKoo

Keskushyökkääjä

Heilutti Sportin verkkoa kahdesti, ja sai sota-arpea naamaansa, mutta pystyi jatkamaan kamppailua.

Tony Sund #7 | Sport

Puolustaja

Alusti Sportin kaksi maalia, ja oli puolustuksen johtohahmoja eilisessä taistossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Kiihkeä kamppailu Vaasassa
Joukkueet kohtasivat jo perjantaina Vaasassa, mikä korostaa taisteluparien syntymistä lauantain kohtaamiseen. Väsymystason nousu mahdollistaa turhautumisen ja huolimattomuuden osuutta, mikä sataa KooKoon laariin. KooKoo nappaakin tiukasta ja vaiheikkaasta ottelusta voiton paremmalla erikoistilannepelaamisella.
2 3
4