Sport Ouluun taistelemaan pisteistä Kärppiä vastaan

LIIGA / Ennakko
Pystyykö Sport haastamaan Kärppiä?
Kuva © Timo Savela
Sport matkustaa Ouluun kamppailemaan pisteistä Kärppiä vastaan. Kärpät pelasi viime ottelun Pelicansia vastaan ja voitti ottelun 5-2. Sport puolestaan pelasi perjantaina kotiottelunsa Ilvestä vastaan ja peli päättyi Sportin voittoon jatkoajalla numeroin 4-3.

Edelliset ottelut

Kärpät pelasi torstaina Pelicansia vastaan, ja ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia. Kolmannessa erässä Kärpät otti ohjat ottelusta. Oululaisjoukkue teki kolmannessa erässä kolme maalia ja voitti ottelun loppunumeroin 5-2.

Sport pelasi puolestaan kotihallissaan Ilvestä vastaan. Vaasalaisjoukkue avasi ottelun hyvin ja otti ensimmäisessä erässä 2-0-johdon. Ilves tasoitti ottelun toisessa erässä ja otti vielä johdon erän loppupuolella. Sport pelasi vahvan kolmannen erän ja tasoitti ottelun. Joukkue voitti ottelun lopulta jatkoajalla, kun Michael Parks laukoi voittomaalin.

Sportin amerikkalaisvahvistukset tehokkaina

Sportin Parks ja Sam Povorozniouk olivat Ilvestä vastaan kovassa iskussa. Parks viimeisteli kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen. Povorozniouk puolestaan teki yhden maalin ja rakensi paljon paikkoja hyvällä pelillään.

Tähän mennessä Parks on pelannut neljä peliä ja tehnyt kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä. Povorozniouk on puolestaan kolmessa pelissä tehnyt yhden maalin ja kaksi syöttöpistettä.

Vaasalaisille tuttu Bertrand aloittanut vahvasti

Charles Bertrand on ollut tehokkaana heti kauden alusta: ranskalaishyökkääjä on viimeistellyt neljässä pelissä kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.

Bertrand pelasi Sportissa kaksi kautta ja oli silloin joukkueen parhaimpia pelaajia. Viime kausi meni Porin Ässissä ja nyt matka jatkui Ouluun, missä Bertrand on aloittanut kautensa erittäin vahvasti.

Seuraa Heitä

Michael Parks #17 |

Oikea laitahyökkääjä

Parks teki Ilves-pelissä kaksi maalia ja yhden syöttöpisteen

Charles Bertrand #3 | Sibir

Laitahyökkääjä

Bertrand on aloittanut kautensa loistavasti, tähän mennessä tehot 3+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Tulosvetovihje

Kärpät kaataa väsyneen Sportin
Sport on iskenyt alkukierroksilla runsaasti maaleja, mutta oma pää on vuotanut vieläkin pahemmin, sama kaava jatkuu myös lauantaina Oulussa. Sportia rasittaa myös perjantai-illan ottelu, jossa avainpelaajista Ville Viitaluoma raatoi kentällä hyökkääjälle kunnioitettavat 22 minuuttia ja Michael Parks lähes 20 minuuttia. Kaksikko on vaasalaisten ykkösnyrkki, väsymys tekee tehtävänsä lauantaina. Kärpät ei puolestaan ole pystynyt ulosmittaamaan vielä täyttä hyökkäyspään potentiaaliaan.
4 5
2 3