TPS taisteli tiensä Liigan välieriin

LIIGA / Kuvakooste
SaiPa onnistui roikkumaan ja taistelemaan ottelusarjan TPS:ää vastaan kuudenteen otteluun asti, mutta jatkoerässä turkulaiset iskivät keltamustat kesälomalle. Ottelu oli fyysistä ja tiukkaa, ja ensimmäinen maali nähtiin vasta reilu neljä minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.
Kuva © Topi Lainio
Eric Perrin ja TPS palasivat vielä kerran Lappeenrantaan tällä kaudella.
Ottelun ensimmäinen erä tarjosi kovia taklauksia molemmilta joukkueilta.
Mark Fraser tuuppasi Roy Radken istumaan.
Molemmat joukkueet pääsivät hyviin paikkoihin, mutta maalivahdit ehtivät kiekkojen tielle.
Patrik VIrta tunkeutumassa SaiPan puolustuksen läpi.
Oula Palve opastamassa puolustustaan parempiin asemiin. Palve teki ottelusarjassa yhteensä kahdeksan tehopistettä. Torstaina saldo oli yksi syöttö.
Ilkka Heikkinen sai osuman päähänsä keskialueella ja joutui jättämään ottelun kesken. Tilanteessa tuomittiin pelirangaistus Cody Kunykille.
Patrik Virta pyyhkäisi kiekon maaliin irtokiekosta. Sekava tilanne tarkastettiin videolta, minkä jälkeen SaiPa vielä haastoi tilanteen, syynä maalivahdin häirintä. Hetken päästä tuomaristo vahvisti maalin ja ottelu oli 1-0 TPS:lle.
SaiPa laittoi kaiken peliin ottamalla maalivahdin pois, ja minuutti ennen loppusummeria kotiyleisö repesi riemuun, kun Ahti Oksanen tasoitti ottelun.
Jatkoerää ehdittiin pelata 12 minuuttia ja 47 sekuntia, kun SaiPan verkko heilui viimeistä kertaa tällä kaudella ja TPS eteni pudotuspelien seuraavalle kierrokselle.
Tomi Kallio antoi syötön Jasper Lindstenin voitto-osumaan.
TPS kohtaa seuraavalla pudotuspelikierroksella Tapparan.