TPS katkaisi Pelicansin kotivoittoputken

LIIGA / Kuvakooste
Ensimmäisen ottelun tappion jälkeen Lahden Pelicans on pelannut kotiareenallaan vahvasti, ja ennen illan TPS-peliä alla oli jo viiden kotiottelun voittoputki. Pelicans aloitti runsaslukuisen (4041) kotiyleisön riemuksi ottelun vahvasti, mutta TPS varasti ottelun hallinnan pikkuhiljaa itselleen. Lopulta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, ja TPS onnistui katkaisemaan Pelicansin kotivoittoputken jatkaen omaa voittoputkeaan neljään otteluun.
Itsevarma Pelicans saapui jäälle kuudes perättäinen kotivoitto mielessä.
Itsevarmuus näkyi kotijoukkueen vauhdissa, ja se hallitsikin pelitilanteita.
TPS:n vastahyökkäykset olivat kuitenkin vaarallisia ja Pelicans joutui rikkomaan - tässä tapauksessa rangaistuslaukauksen arvoisesti.
Toisessakin päässä tapahtui, tästä koukusta Patrik Virta lähti istumaan kahden minuutin jäähyä.
Kauden debyyttiään Pelicans-paidassa pelannut Jesse Saarinen rymisteli tuttuun tyyliin.
TPS kesti kotijoukkueen vyörytykset, kiitos kuuluu myös hyvin pelanneelle maalivahti Rasmus Tirroselle
Toisessa erässä Pelicans sai luotua paikkoja jopa alivoimalla. Tästä tilanteesta kotijoukkue jäi vaatimaan jäähyä Tirroselle.
Otteen herpaantuminen kostaantui ja Ilkka Pikkarainen siirsi vierailijat 1-0-johtoon.
Neljä minuuttia TPS-maalista Vadim Pereskokov karkasi puolittaiseen läpiajoon.
Venäläinen iski kauden avausmaalinsa ohi Tirrosen tasoittaen pelin 1-1:een.
TPS varasti kuitenkin otteen itselleen pikku hiljaa - Lucas Ekeståhl-Jonsson ja 2-1.
Pelicans puolusti kaikin keinoin ja ruumiinosin. Esimerkiksi tämän varman maalin esti Nico Manelius päällään.
Kotijoukkueen selkäranka katkesi lopullisesti kun Petrus Palmu lirutti 3-1-ylivoimamaalin ohi Janne Juvosen.
Otto Niemisen tykittämä 4-1 olikin vain kirsikka kakun päälle.
TPS juhli neljättä perättäistä voittoa ja vankisti asemaansa sarjakärjessä.