Ilmeettömällä HPK:lla vaisu ilta - Helpot pisteet Lukolle

LIIGA / Kuvakooste
Liigan keskiviikkoillassa kohtasivat Hämeenlinnan Pallokerho ja Rauman Lukko. HPK lähti otteluun sarjataulukon sijalta 11, kun taas Lukko sarjan kärkipäästä sijalta kolme. Hyvästä ja aktiivisesta alusta huolimatta kotijoukkue oli tehoton ja joukkueen suorittaminen ei ollut halutulla tasolla. Lukko pyöritteli vastustajaa helponoloisesti lukemin 1-4.
HPK:n omat juniorit saapuivat seuraamaan kotijoukkueen alkulämmittelyä.
Lukon Janne Keränen vastasi ottelun avausmaalista. Osuma syntyi ensimmäisen erän neljännellä peliminuutilla.
Vierailijoiden paineistus jatkui...
...ja jatkui.
Lukon hallinnasta huolimatta HPK tasoitti ottelun ylivoimalla. Maalintekijänä Oula Palve.
Emil Larmin vartioimalle maalille palattiin jälleen.
Ja tällä kertaa myös maalin merkeissä. Joakim Hillding siirsi vierailijat 1-2-johtoon...
...ja Damien Fleury heti perään 1-3-johtoon. Maalien välissä oli vain reilu puoli minuuttia.
Toisen erän aikana HPK:n paikat olivat harvassa. Lukko-puolustuksella ei ollut suurempia ongelmia.
Simo-Pekka Riikola oli aktiivisesti irtokiekoilla.
Kolmannen erän alussa kotijoukkue sai muutamia hyviä laukaisupaikkoja, mutta Kaapo Kähkönen selvitti nämä ongelmitta.
HPK:n pelaavaan kokoonpanoon palannut Joonas Lehtivuori siivosi maalin edustaa tehokkaasti.
Nopeissa tilanteissa tulee helposti törmäilyjä.
Petteri Nikkilälle tuomittiin 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta.
Ja viimeinen tyhjiin. Lukolle kolme sarjapistettä varsin helpolla peruspelillä.