Nyt oli KooKoon vuoro kurittaa HPK:ta

LIIGA / Kuvakooste
Vaikean alkukauden kanssa tuskaillut HPK sai lauantaina vieraita Kouvolasta, kun vastaan asettui KooKoo. Kotijoukkue ei vieläkään saanut vaihdettua pelinsä suuntaa ja loppulukemat kirjattiin vierailijoille maalein 1-2.
Teemu Turunen on ollut yksi HPK:n pirteimmistä pelaajista.
Michael Keränen sai tuntea Joonas Lehtivuoren pelikovuuden.
Kotijoukkueen maalivahti Antti Karjalainen oli täysin pimennossa Siim Liivikin maskipelaamisen ansiosta.
Ottelun avausmaalin iski vierasjoukkueen Tomi Leivo. Ainoaksi syöttäjäksi merkattiin Jake Newton.
Maalintekijä Leivon tuuletus.
Antti Karjalainen paransi otteitaan eikä päästänyt toisessa erässä uusia takaiskuja.
Juha Järvenpään toisen erän alku oli vahvaa suorittamista.
Oula Palve on tuttu näky HPK:n ylivoimassa...
...ja se tuotti jälleen tulosta. Teemu Turunen laukoi tasoituksen juuri Oula Palven syötöstä.
Maalintekijä Turunen.
Juha Järvenpää ei päästänyt selkänsä taakse uusia osumia...
...vaikka lähellä käytiin. Kiekko hipoi tällä kertaa vain maalivahdin parhaita kavereita.
Ritari-areenalla nähtiin ja kuultiin tämän kauden äänekkäimmät vieraskannattajat.
Toni Kähkönen siirsi KooKoon 1-2-johtoon kolmannen erän alussa. Osuma jäi samalla myös ottelun voittomaaliksi.
Faneja kiitettiin ottelun päätteeksi. Kolme sarjapistettä matkasi Kouvolaan.