Suomalaiset loistivat Pietarissa – Jarno Koskirannalle kevään kolmas maali

KHL / Raportti
SKA:n pelaajat juhlimassa, Arkistokuva.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
SKA Pietarin ja TsSKA Moskovan välinen KHL:n läntisen konferenssin toinen finaali oli tiukka vääntö, joka kääntyi lopulta kotijoukkueen nimiin, joten ottelusarja jatkuu Moskovassa tilanteesta 1-1.

Mikko Koskinen oli 25 torjunnallaan SKA Pietarin sankari, kun joukkue kaatoi TsSKA Moskovan Pietarin jääpalatsissa lukemin 2-0

Ennakkoon odotettiin, että toisesta finaalista tulee vähä maalinen, kun joukkueet tilkitsevät puolustuksensa ja se myös tapahtui.

Ottelun ainoat maalit tuli toisessa erässä. Ensin reilun puolen minuutin jälkeen venäläistähti Nikita Gusev laukoi kiekon suoraan syötöstä vastustamattomasti ohi Ilja Sorokinin ja vei kotijoukkueen johtoon. Erän puolivälissä Ivan Kablukov tarjoili ylivoimahyökkäyksessä loistavan syötön Jarno Koskirannalle, joka viimeisteli loppulukemat 2-0.

Kokoonpano muutokset piristivät SKA:ta

SKA Pietari teki pieniä viilauksia pelaavaan kokoonpanoonsa ennen toista ottelua. Puolustukseen Anton Belov teki tilaa Patrik Hersleylle ja hyökkäykseen palasi norjalaishyökkääjä Patrick Thoresen, sekä Gusevin maaliin loistavan syötön tarjoillut Vadim Šipatšov.

TsSKA onnistui ensimmäisessä finaalissa vyöryttämään hyökkäyksiä tiuhempaan kohti Koskista, mutta tänään se tuotti paljon enemmän vaikeuksia, mikä näkyi suoraan tulostaululla.

Odotettavissa kuitenkin on, että maanantaina sarjan kolmannessa pelissä Moskovassa tullaan näkemään jälleen väkivahva TsSKA.