Eeli Tolvanen kuittasi hattutempullaan Vitjazin shokkialun

KHL / Kuvakooste
Vitjaz Podolsk sai Jokereita vastaan unelma-alun iskien avausmaalin heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Vieraat johtivat rikkonaisen toisen erän jälkeen jo 2-0, mutta Jokerit kampesi lopulta 5-2-voittoon Eeli Tolvasen hattutempun siivittämänä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Ottelu sai sähäkän alun, kun Vitjaz siirtyi johtoon vain 16 sekunnin pelin jälkeen.
Vieraiden maalihanat avasi Aleksandr Nikulin.
Mihail Birjukov torjui välillä myös kypärällään.
John Norman näytti jälleen epäilijöilleen miksi hänet Helsinkiin hankittiin.
Vitjaz kasvatti johtoaan ensimmäisen erän puolessa välissä.
Jokerit oli hätää kärsimässä rikkonaisessa ensimmäisessä erässä, mutta välttyi useammalta takaiskulta.
Marko Anttila taklasi voimakkaasti Nikita Viglazovia ja sai jäähyn laitataklauksesta.
Viglazoville ei kuitenkaan käynyt pahemmin ja hymyä riitti heti vaihtoaitoon päästyä.
Jokerit sai erän loppuun neljän minuutin ylivoiman Brian O'Neillin koettua kovia.
Jesse Joensuu viihtyi ylivoimalla maalin edustalla.
Joensuu iski kiekon jo maaliinkin Birjukovin suojuksista, mutta maalia ei kuitenkaan hyväksytty.
Marko Anttila tarjoili pusujaan myös ottelun toisessa erässä.
Jokereiden avausmaali näki päivänvalon toisen erän alkuhetkillä.
Eeli Tolvanen iski ensimmäisen osumansa ylivoimalla ja kaksi jälkimmäistä reilun minuutin sisällä toisistaan ottelun kolmannessa erässä.
Tolvanen oli jälleen yksi Jokereiden näkyvimpiä pelaajia ja sai aikaan monta hyvää maalipaikkaa.
Jesse Joensuu ja Vojtěch Mozík taistelivat kiekosta.
Jokerit iski tasoituksen kun toista erää oli pelaamatta vain seitsemän sekuntia.
John Norman iski kiekon maalin kattoon Tommi Huhtalan ja Henri Ikosen esityöstä.
Tommi Huhtala taisteli kiekon maaliin vielä viidennen kerran.
Vitjazin vauhti hyytyi lopullisesti Jokereiden siirryttyä johtoon kolmannessa erässä, eivätkä vieraat juuri maalipaikoilla tämän jälkeen juhlineet.
Kolme maalia iskenyt Eeli Tolvanen valittiin ansaitusti ottelun parhaaksi jokeripelaajaksi.