Jokerit osui Barysiä vastaan - Karlsson piti nollan

KHL / Kuvakooste
Jokerit kohtasi kotiotteluputkensa toisessa ottelussa Barys Astanan lähes loppuunmyydyssä kotiareenassaan. Jokerit jäi nollille joukkueiden edellisessä kohtaamisessa ja kärsi nytkin tehottomuudesta, mutta sai lopulta maalihanansa auki kolmannessa erässä vieden kamppailun nimiinsä lukemin 2-0.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokerit marssi tuttuun tapaan jäälle savuverhon suojista Henrik Karlssonin johdolla.
Jokerit hallitsi peliä ensimmäisestä erästä lähtien ja Barysin maalin edustalle saatiin aikaiseksi pientä hässäkkääkin, mutta maalien tekeminen osoittautui jälleen ongelmalliseksi.
Vieraiden Pavel Poluektov piti joukkuettaan pystyssä 42 torjunnallaan.
Pekka Jormakka karkasi läpiajoon, mutta ajautui liian pieneen kulmaan rikkoen samalla mailansa.
Ilja Solarev testasi Karlssonia punaviivalaukauksella.
Philip Larsen siivosi Dustin Boydin pois maalin edustalta.
Kevin Dallman tööttäsi Tomi Mäen irti kiekosta.
Mathis Olimb pyörähteli jälleen taitavasti kiekon kanssa.
Ville Lajunen pommitti, mutta Poluektov oli valppaana.
Karlsson ehti patjoineen kiekon eteen.
Jokerit ehti pelata Barysiä vastaan joukkueiden edellisen kohtaamisen mukaan lukien yhteensä viisi ja puoli erää ilman maalia, kunnes Atte Ohtamaa iski joukkueensa ensimmäisen maalin.
Karlsson torjui kaikki Barysin 24 laukausta.
Jokerit otti kolmannen erän lopussa aikalisän rauhoittaakseen peliä. Barys otti samalla maalivahdin pois maaliltaan ja hioi vielä kuvioitaan.
Ohtamaa löi Jokerit kuitenkin 2-0 -johtoon osuttuaan omasta päädystään tyhjään maaliin.
Jokerit sai pedattua vielä yhden maalipaikan. Brandon Kozun hyppäsi maskimiehen roolissa maalin edustalle...
...ja Peter Regin iski kiekon verkkoon. Maali kuitenkin hylättiin maalivahdin häirintään vedoten.
Erkka Westerlund keskusteli tuomiosta tuomariston kanssa.
Barysin kapteeni Brandon Bochenski kehotti Westerlundia istumaan, sillä joukkue oli jo 2-0 -johdossa.
Nollapelin pelannut Henrik Karlsson kävi tervehtimässä ottelun jälkeen katsomossa olleita tuttujaan.