IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00
Raportti

Jokerit painui päiväunille

15.1.2019 14:37
Helsingin Jokerit aloitti tiistaina lounasajan kamppailun hyvin ja dominio avauserää. Sen jälkeen joukkueen esitys oli kuitenkin varsin vaisu, ja isäntäjoukkue Admiral Vladivostok rokotti armotta.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Raportti

Manninen iski hattutempun Kiinassa

13.1.2019 12:20
Jokerit aloitti vieraskiertueensa sunnuntaiaamuna Shanghaissa. Vierasjoukkue oli hyvin hereillä, ja haki täyden pistepotin Sakari Mannisen vitjan johdolla.
Haastattelu

Juuso Hietanen ja Moskovan Dinamo valmistautuvat pitkään kevääseen – ”Pitää pystyä hyökkäämään paremmin”

9.1.2019 10:00
Moskovan Dinamo kävi tiistaina ottamassa kymmenennen Jokerit-voiton putkeen. Seuran miehistössä kiekkoileva Juuso Hietanen avasi ottelun jälkeen omia ja joukkueensa tavoitteita.
Kuvakooste

Jokereiden synkkä putki sai jatkoa

8.1.2019 23:08
Jokerit ja Dinamo Moskova kohtasivat Helsingin lumisateisessa illassa. Siitä huolimatta että Jokereiden tukena oli yli 10 tuhatta silmäparia, jokereiden tappioputki Dinamoa vastaan kasvoi kymmeneen otteluuun.
Raportti

Dinamo kaatoi Jokerit kymmenennen kerran putkeen

8.1.2019 21:54
Moskovan Dinamosta on muodostunut Helsingin Jokereille melkoinen peikko. Tiistaina Dinamo otti Jokereista jo kauden kolmannen ja kymmenennen peräjälkeisen voittonsa.
Ennakko
Nujertaako Moskovan Dinamo jälleen Jokerit?
8.1.2019 9:00
Tiistaina Helsinkiin saapuva Moskovan Dinamo on muodostunut Jokereille melkoiseksi peikoksi, sillä venäläisseura on vienyt peräti yhdeksän edellistä kohtaamista nimiinsä. Dinamoa hinaa perässään huikeaa kautta pelaava Vadim Šipatšov.
Kuvakooste
SKA nuiji pisteet Jokereilta KHL:n läntisen konferenssin kärkikamppailussa
6.1.2019 20:16
Jokerit ja SKA pelasivat kauden kolmannen keskinäisen ottelunsa Helsingissä loppiaisena. Jokerit aloitti ottelun vauhdikkaasti, mutta SKA kesti vyörytyksen ja maalasi ensimmäisessä erässä kolmesti. Tästä Jokerit ei enää toipunut, ja pietarilaiset nappasivat kauden kolmannen voittonsa narripaidoista.
Raportti
SKA:n tylyt iskut upottivat Jokerit
6.1.2019 19:37
Helsingin Jokereiden ja Pietarin SKA:n välisessä kamppailussa avauserä oli molemmin puolin kovaa menoa ja tunnetasokin oli nousussa. Vieraat kuitenkin iskivät vielä aivan avauserän loppuun pari maalia sekä sinetiksi yhden toisen alkuun yhden, ja peli oli pelattu.
Ennakko
Pietarilaiset saapuvat Helsinkiin KHL:n kärkipään kamppailuun
6.1.2019 9:30
Jokereilla on mahdollisuus voittaa Pietarin SKA ensimmäistä kertaa kuluvan kauden aikana, kun joukkueet asettuvat vastakkain sunnuntaina Helsingissä. Vauhtia ja tasoa ottelussa riittää, sillä läntisen konferenssin kakkonen SKA ja kolmonen Jokerit ovat oivassa iskussa.
Haastattelu
Ensimmäinen KHL-kausi on yllättänyt Jukka Peltolan positiivisesti – ”Suomalaisia irtokarkkeja on kyllä ikävä”
4.1.2019 10:00
Jukka Peltolan kausi Sibir Novosibirskissä on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Torstaina joukkue käväisi ensimmäistä kertaa Jokereiden vieraana. Pisteitä ei Helsingistä mukaan tarttunut, mutta ainakin Peltolan karkkivarasto sai täydennystä.
Uutinen
Mikko Rantanen on Vuoden jääkiekkopersoona 2018! Toiseksi arvostettiin Meeri Räisänen
4.1.2019 2:02
Jatkoaika nimeää nyt ensimmäisen kerran Vuoden jääkiekkopersoonan. Äänestyksessä haettiin vuoden aikana positiivisimmin ansioitunutta suomalaista jääkiekkoihmistä.
Raportti
Jokerit puhalsi loistovireessä olleen Sibirin kumoon upeilla osumilla
3.1.2019 23:36
Jokerit voitti torstaina Sibir Novosibirskin lukemin 4–1 Helsingissä. Katsojat saivat nauttia varsinaisesta jäätaiteesta, kun yksilösuoritusten tai saumattoman tiimipelaamisen päätteeksi pelaajat taiteilivat komeita osumia.
Kuvakooste
Jokerit aloitti vuoden voitokkaasti - Sibir kaatui Areenalla
3.1.2019 22:08
Jokerit nappasi 4-1 -voiton Sibir Novosibirskistä vuoden ensimmäisessä ottelussaan. Jokereiden ulkomaalaisvahvistukset olivat iskussa ja viimeistelivät joukkueen kaikki maalit. Vastaavasti vieraiden ainokaisen iski Tapparasta Sibiriin täksi kaudeksi siirtynyt Jukka Peltola.
Ennakko
Syöksykierteestä nousukiitoon – yllättääkö alkukauden kriisiseura Jokerit?
3.1.2019 9:00
Sibir paini alkukaudella suurten vaikeuksien kanssa, mutta nyt kelkka on kääntynyt. Jokereiden vieraaksi saapuva siperialaisjoukkue onkin ehkä odotettua kovempi vastus, eikä suuren piste-eron saa antaa hämätä.
Raportti
Jokerit kaatoi Slovanin – vastikään loukkaantumisesta toipunut kapteeni Regin jätti ottelun kesken
30.12.2018 21:47
Janis Kalnins jäi kolmen sekunnin päähän nollapelistä, kun Helsingin Jokerit otti 3–1 -voiton Slovan Bratislavasta vuoden viimeisessä pelissään. Ottelussa Jokereiden Peter Regin joutui jättämään kaukalon ensimmäisen erän jälkeen.
Raportti
Jokerit voitti viimein Sotšissa
28.12.2018 21:59
Jokerit väänsi perjantaina tiukasta taistosta KHL-taipaleensa ensimmäisen voiton HK Sotšin kotikaukalosta. Kamppailu pysyi koko ajan tiukkana, mutta lopulta Jokerit vei täyden pistepotin lukemilla 3-4.
Raportti
Jokerit pommitti Dinamo-vahtia, Dinamo maaliverkkoa – tehottomat narripaidat taipuivat jatkoajalla
26.12.2018 23:07
Jokereiden vuoden viimeinen kotiottelu päättyi kirvelevään 3–4-jatkoaikatappioon. Jokereille laukauksia kirjattiin yli puolet enemmän kuin Moskovan Dinamolle, joka tehokkuudellaan käänsi lukemat lopulta itselleen.