Uutinen

Jokereiden Marko Anttila on sivussa tammikuun loppuun asti

15.11.2018 19:16
Keskiviikon ottelussa loukkaantunut Anttila ei pelaa kahteen ja puoleen kuukauteen. Takaisin kaukaloon hän palaa todennäköisesti vasta tammikuun loppupuolella.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

21:20
Haastattelu

Mika Niemen rooli on muuttunut hurjasti KHL:ään siirtymisen jälkeen – vielä Liigassa pelatessaan mies oli kärkiketjujen sentteri ja paukutti hurjia pörssejä

15.11.2018 9:15
Mika Niemen rooli kääntyi lähes päälaelleen, kun hän siirtyi reilut pari kautta sitten Jokereihin. Asemaansa joukkueessaan mies on tällä hetkellä tyytyväinen ja pelaaminen maistuu. Keskiviikkona Jokerit kaatoi Severstal Tšerepovetsin rutiininomaisesti kolmannen kerran kolmessa viikossa.
Raportti

Jokereilla puolustajien ilta – Marko Anttilaa taklattiin rumasti: "Ei hyvältä näytä"

14.11.2018 23:37
Jokerit otti keskiviikkona voiton Severstalista lukemin 4–0. Illan yllättäjänimi oli tanskalaispuolustaja Jesper Jensen, joka onnistui kahdesti maalinteossa. Edellisestä osumasta Jokereissa ehti vierähtää lähes kaksi vuotta.
Kuvakooste

Jokeripuolustus maalasi kolmesti - Anttila loukkaantui

14.11.2018 21:42
NHL- ja maaotteluiden tieltä väistynyt Jokerit palasi kotiluolaansa ja sai vastaansa Severstal Tšerepovetsin jo kolmannen kerran viimeisen kolmen viikon aikana. Helsinkiläiset nappasivat vieraista rutiinivoiton, mutta samalla joukkueen jo ennalta ruuhkainen sairastupa täyttyi entisestään Marko Anttilan loukattua itseään kolmannessa erässä.
Ennakko

Jokerit kohtaa valmentajaa vaihtaneen Severstalin jo kolmannen kerran alle kolmessa viikossa

14.11.2018 10:00
Jokerit palaa maaottelutauolta tositoimiin, kun Helsinkiin saapuu valmentajaa maanantaina vaihtanut Severstal Tšerepovets. Keskiviikon ottelu on samalla joukkueiden kolmas kohtaaminen viimeisen kolmen viikon aikana.
Artikkeli
Luottoleijona Antti Pihlströmin toipuminen polvilumpion halkeamisesta jatkuu yhä – "Kukaan ei oikein tiedä"
7.11.2018 9:59
Antti Pihlströmin polvilumpio halkesi maaliskuussa. Hän on palannut Jokereissa tositoimiin, mutta sataprosenttiseen iskuun on yhä matkaa. Ongelmana on se, että harvinaislaatuisen ja vakavan vamman hoitamiseen ei ole selkeää tietotaitoa.
Haastattelu
Ensimmäistä Karjala-turnausta odottava Nättinen: "Venäjä tarjonnut positiivisia yllätyksiä"
7.11.2018 9:00
Kun Karjala-turnaus kerää usein kovimpia eurooppalaisissa sarjoissa pelaavia suomalaisia yhteen, monet pelaajat ovat jo tuttuja aikaisemmista arvoturnauksista. On kuitenkin poikkeuksia, ja tulokkaiden lisäksi tähän ryhmään kuuluu Neftehimik Nižnekamskissa pelaava Joonas Nättinen.
Raportti
Tuttu tanssipari, tutut askeleet - Jokerien tappioputki poikki Severstalin kustannuksella
6.11.2018 20:20
Alle kaksi viikkoa sitten Tallinnassa kohdanneet Severstal Tšerepovets ja Jokerit olivat jälleen vastakkain illan KHL-kierroksella. Toisilleen tuttujen joukkueiden kohtaaminen eteni samoin askelin kuin viime kerralla ja pisteet lähtivät Helsinkiin 0-4-lukemin.
Raportti
TsSKA pyyhki nuhjuisella Jokerit-ryhmällä lattiaa Moskovassa – loukkaantumiset vaivaavat helsinkiläisiä
4.11.2018 20:09
Jokerien kolmen kamppailun vierasviikko oli joukkueelle mollivoittoinen, sillä se hävisi kaikki ottelunsa. Tänään Moskovan TsSKA murskasi narripaitaisen vierasjoukkueen numeroin 5-0.
Raportti
Jokereiden puolustajat loistivat hyvässä ja pahassa - erikoinen maali ratkaisi voiton Metallurgille
2.11.2018 18:56
Jokerit kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun Metallurg oli vahvempi 3–2. Oliver Lauridsen sohlasi kiekon omaan maaliin, mikä ratkaisi voiton Metallurgille.
Raportti
Turha reissu Jekaterinburgiin - KHL:n ykkösjoukkue toistamiseen liian vahva Jokereille
31.10.2018 18:40
KHL:n syyskautta hallinnut Avtomobilist Jekaterinburg oli tyly isäntä Jokereille ja pisteet jäivät Uralille 3-1-lukemin. 24 ottelua nyt pelannut Avtomobilist on napannut täydet pisteet yhtä lukuunottamatta kaikista kauden otteluistaan.
Kuvakooste
Jokerit päätti Tallinnan reissunsa voitokkaasti
28.10.2018 21:24
Jokerien Tallinnan viikonloppu päättyi otteluun Severstalia vastaan. Yleisöä oli vähemmän kuin perjantain ottelussa, mutta tunnelma hallissa oli hyvä. Jokerit aloitti ottelun vahvemmin ja siirtyi ensimmäisessä erässä 1–0-johtoon. Varsinaista jännitysnäytelmää saatiin odottaa ottelun viimeisille minuuteille asti, kun Severstal tasoitti pelin kuudella kenttäpelaajalla. Jokerit ei kuitenkaan lannistunut, vaan 35 sekuntia ennen päätössummeria Nicklas Jensen iski illan toisen osumansa ja päätti joukkueen juhlaviikonlopun iloisissa merkeissä.
Kolumni
Näkemys: Jokerien Tallinnan tapahtuma oli melkein menestys
28.10.2018 21:15
Helsingin Jokerien Tallinnan otteluviikonloppu sujui kokonaisuutena mallikkaasti, mutta parannettavaakin löytyy.
Raportti
Jokerien Tallinna-viikonloppu päättyi maalisateeseen – Lauri Marjamäki kritisoi jään kuntoa
28.10.2018 19:54
Jokerit voitti toisenkin Tallinnan kamppailunsa. Loppunumeroihin 3-2 päättyneen ottelun aikana jäähallissa vallitsi toistamiseen hieno tunnelma.
Uutinen
Jokerien Tallinnan kotiottelussa markkinoitiin Liigaa ilman, että Jokereilla oli tietoa asiasta
28.10.2018 11:38
Jokerien perjantain Tallinnan kamppailussa markkinoitiin tulevaa Liiga-ottelua Pelicansin ja SaiPan välillä.
Kuvakooste
Välipäivä Tallinnassa - Treeniä ja juhlintaa
27.10.2018 22:17
Jokerien välipäivä ei ollut pelkkää rentoutumista, vaan jäällä käytiin myös treenaamassa. Illalla oli vuorossa Jokerien 51-vuotisjuhlat, joissa fanit pääsivät tapaamaan pelaajia.
Haastattelu
HIFK-kasvatti Max Wärn esiintyi ensimmäistä kertaa Jokerien paidassa Tallinnassa – tupa täynnä ja tunnelma katossa
27.10.2018 9:15
Max Wärn debytoi Helsingin Jokerien paidassa, kun helsinkiläiset isännöivät perjantaina Moskovan Spartakia Tallinnassa. Samalla kamppailu oli miehelle ensimmäinen kuluvalla sesongilla.