Raportti

Jokerit nousi voittoon Sami Lepistön maaleilla

23.1.2020 22:01
Helsingin Jokerit katkaisi tappioputkensa torstai-illan kotiottelussa Admiral Vladivostokia vastaan. Ottelu venyi aina jatkoajalle asti, jolloin voiton sinetöi Jokereiden kokenut puolustaja Sami Lepistö.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

21:45
Kiekko-Espoolle kolme pistettä Kupittaalta
Yleinen kuvakooste | Muut Sarjat
21:33
Kuvakooste

Jokereiden tehokas loppu ratkaisi ottelun ja Admiral jäi nuolemaan näppejään

23.1.2020 21:31
Tiistaina tappion kärsinyt Jokerit lähti pesemään kasvojaan Admiral Vladivostokia vastaan Hartwall Arenalla. Pitkälle kolmannen erän loppuun näytti että kotijoukkue jää ottelusta ilman pisteitä, mutta tasoitus ilman maalivahtia ja voittomaali jatkoajalla ratkaisi ottelun lopulta kotijoukkueen hyväksi.
Ennakko

Jokerit lähtee nollaamaan rumaa kotitappiotaan − Admiral Vladivostok pelaa helsinkiläisiä vastaan ilman Jussi Olkinuoraa

23.1.2020 14:28
Tiistaina tylyn kotitappion kokenut Jokerit yrittää pestä kasvojaan isännöidessään illalla Admiral Vladivostokia. Vierailla on alla kolmen ottelun tappioputki.
Haastattelu

Ohtamaalla vakuuttava rooli kazakstanilaisten puolustuksessa

22.1.2020 8:46
Kesän ja syksyn hieman yllättävienkin seurasiirtojen jälkeen Atte Ohtamaa on kiekkoillut Kazakstanin pääkaupungissa Nur-Sultanissa. Puolustaja on ottanut joukkueesta ison roolin ja luutii takalinjoilla varmoin ottein.
Kuvakooste

Jokerit voitti painissa, Barys jääkiekossa

21.1.2020 22:02
Tasapisteissä, mutta KHL:n eri konferenseissa pelaavat Jokerit ja Barys Nur-Sultan kohtasivat tiistai-iltana Helsingissä Jokereiden kotiottelurupeaman avausottelussa. Jokerit ei onnistunut läpäisemään vieraiden kurinalaista puolustusta, mutta oli sitäkin voitokkaampi pelaajien keskinäisissä välienselvittelyissä.
Raportti
Jokerit törmäsi Eddie Pasqualeen – Pisteet Barysin mukana Kazakstaniin
21.1.2020 21:56
Barys Nur-Sultan haki Helsingistä arvokkaat kaksi pistettä mukanaan Kazakstaniin. Barys taistelee KHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista yhdessä Avangard Omskin ja Ak Bars Kazanin kanssa. Jokereille tappio oli toinen peräkkäinen.
Ennakko
Kovavireinen Barys Nur-Sultan saapuu Helsinkiin haastamaan Jokerit – Pihlström ja Eronen tekevät paluun
21.1.2020 11:56
Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja helsinkiläisseura oli Barys Arenalla parempi luvuin 2-4. Tuossa ottelussa Marko Anttila iski kaksi maalia.
Uutinen
Uusi Lahti: Pasi Nurminen tyrmää huhut Jokerit-yhteistyöstä ja Pelicans-osakkeidensa kaupittelusta
19.1.2020 15:26
Uusi Lahti lehdelle antamansa haastattelun mukaan Pasi Nurminen ei tällä tietoa ole luopumassa Pelicansista eikä Pelicansilla ole tällä hetkellä suunnitelmissa yhteistyötä Jokerien kanssa.
Kolumni
Paitsiossa: Vierasjoukkueen esitteleminen videon avulla on otettava ottelutapahtumissa tavaksi
19.1.2020 10:00
Lyhyt video vierasjoukkueesta palvelisi sekä katsojia että molempia otteluun osallistuvia seuroja, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.
Kolumni
Näkemys: Vuoden jääkiekkoilija ei ole vuoden paras jääkiekon pelaaja
17.1.2020 7:45
Marko Anttila valittiin vuoden jääkiekkoilijaksi. Valinta ei tarkoita, että Anttila olisi millään asteikolla päättyneen vuoden paras jääkiekon pelaaja.
Raportti
SKA Pietari antoi Jokereille huippukamppailussa muistutuksen tehokkuudestaan
16.1.2020 21:53
Helsingin Jokerit lähti hakemaan ensimmäistä kertaa KHL-historiansa aikana toista peräkkäistä voittoa Pietarin SKA:sta, mutta toisin kävi. SKA otti Helsingin murskatappiosta opikseen ja kaatoi Jokerit kliinisesti kotijäällään.
Uutinen
Uutinen
Jokereilla on käsillä karmea loukkaantumissuma − Vitjazia vastaan kovia kokeneet Grant ja Eronen täydentävät kahdeksan listan
16.1.2020 18:18
Jokerit joutuu lähtemään Pietarin SKA:ta vastaan peräti kahdeksan poissaoloa niskassaan. Seitsemän pelaajaa on loukkaantuneiden listalla ja lisäksi John Norman on sairaana.
Ennakko
Pietarissa tarjolla KHL-herkkupala - Jokerit ja SKA vastakkain erittäin tärkeässä ottelussa
16.1.2020 9:02
SKA Pietari ja Helsingin Jokerit kohtaavat torstaina kauden kolmannessa keskinäisessä ottelussa. Voitot kauden aiemmista ovat tasan. Ottelussa on jaossa erittäin isot pisteet, sillä joukkueet taistelevat yhdessä Dinamo Moskovan kanssa KHL:n läntisen konferenssin Bobrov-divisioonan voitosta ja siten kotiedusta kahdelle ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.
Kolumni
Näkemys: KHL päästi Vitjaz-hyökkääjät liian helpolla – Antaa luvan sikailla
16.1.2020 8:12
KHL:n kurinpito langetti Helsingin Jokereiden pelaajia teloneille Jevgeni Artjuhinille ja Aleksei Makejeville pelikieltoa tiistain ottelun tapahtumista. Artjuhin selvisi taklauksesta neljän ottelun pelikiellolla ja Makejev sai jalkapyyhkäisystä kaksi ottelua. Jos jääkiekosta halutaan siistimpi laji, tulee tuomioiden olla huomattavasti kovempia.
Kolumni
Näkemys: Unohtakaa se aiempi SKA-voitto – Joukkueiden uusi kohtaaminen näyttää nyt suuntaa Jokerien koko keväälle
16.1.2020 7:22
Jokereiden äskettäinen voitto Pietarin SKA:sta oli erinomainen, mutta henkistä ja fyysistä voimaa toden teolla vasta nyt.
Haastattelu
Lauri Marjamäelle tarjottiin jatkosopimusta Leijoniin, mutta tämä valitsi Jokerit – "KHL kiinnosti sarjana itsessään"
16.1.2020 7:00
Jokerit-päävalmentaja Lauri Marjamäki kertaa jatkoajan kolmiosaisen haastattelun viimeisessä osassa Jokerien alkukautta ja antaa pintakosketuksen siitä, millainen mies Marjamäki on valmentajana.