RoKi vahvistuu konkarihyökkääjä Huhdanpäällä – ”Rovaniemellä on aina ollut hyvä fiilis pelata”

16.2.2024 14:07
Lauri Huhdanpää saapuu vahvistamaan RoKia loppukaudeksi.
Uutinen

HPK vahvistaa kolhiutunutta puolustustaan − Artūrs Andžans loppukaudeksi Keuruulta Hämeenlinnaan

14.2.2024 16:17
KeuPan alkukauden tehokkain puolustaja, 22-vuotias Artūrs Andžans saapuu Hämeenlinnaan paikkaamaan loukkaantumisten runtelemaa HPK-puolustusta.
Uutinen

Niko Raiskio luotsaa KeuPaa ensi kaudellakin – ”Keuruulla on upea yhteisö”

1.2.2024 17:38
Lokakuussa Sami Ryhäsen KeuPa HT:n päävalmentajana korvannut Niko Raiskio jatkaa tutussa ympäristössä myös ensi kaudella.
Kuvakooste

Vauhtia ja vaaraa – KeuPa HT suli RoKin käsittelyssä

21.1.2024 6:30
Kolmantena peräkkäisenä päivänä pelannut RoKi voitti KeuPan lauantai-iltana lukemin 2–4. Ottelussa vihellettiin peräti 75 minuuttia rangaistuksia, jonka lisäksi nähtiin neljä päähän kohdistuneen taklauksen rangaistusta. Ilta tarjosi keuruulaisyleisölle vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun, joka ratkesi vasta kolmannen erän maaleihin.
Artikkeli
Mestis-viikko: sarjakärki IPK kävi ryöstöretkellä etelässä ja TUTO jatkoi kovaa virettään
8.1.2024 6:00
Mestiksessä nähtiin vuoden ensimmäisellä viikolla loppuhetkien maaleja, tiukkoja vääntöjä ja yhdet päävalmentajan potkut.
Artikkeli
Mestis-viikko: Sarjataulukon keskellä tilanne jatkuu tiiviinä, FPS vaikeuksissa
1.1.2024 7:00
Vuoden viimeinen Mestis-viikko tarjosi back to back -otteluita, roppakaupalla maaleja ja mielenkiintoisen paluun jääkiekkokaukaloihin.
Uutinen
Keuruun jäähallin jää hajalla − illan Mestis-ottelu peruttu
30.12.2023 15:36
KeuPan ja Kooveen tämänpäiväinen kamppailu on peruttu. Ottelu pelataan ensi viikolla.

Kuvakoosteet

Kuvat
MESTIS | 21.1.2024 6:30
Kolmantena peräkkäisenä päivänä pelannut RoKi voitti KeuPan lauantai-iltana lukemin 2–4.
Kuvakooste
KeuPa haki jälleen lisäpisteen KOOVEElta
30.12.2023 6:00
Keupa HT ja KOOVEE joutuivat hakemaan eroa jälleen 60 minuutin tuolta puolen. Vieraat ottivat vahvan kiinnityksen täyteen pottiin Miks Tumanovsin maalilla reilu kolme minuuttia ennen loppua, mutta KOOVEEn Janne Seppänen tasoitti ottelun isäntien pelatessa ilman maalivahtia. Lopulta kultakypärä Leo Ring laukoi 2−3-voittomaalin ajassa 63.11.
Artikkeli
FPS ja Hokki pyrkivät karsinnoilta karkuun, keskikastissa pienet marginaalit
21.12.2023 6:00
Mestiksen häntäpää on jakautunut ennen joulutaukoa hieman: FPS on selkeä jumbo ja myös Hokki on hieman jäänyt muista, mutta muut seurat ovat tiukasti muutaman pisteen sisällä toisistaan. Kausi on kuitenkin osoittanut, että pohjilta on mahdollista nousta nopeastikin, ja vastaavasti pelillinen notkahdus syö pian sarjasijoituksia.
Uutinen
Patrik Forsberg palaa Keuruulle loppukauden sopimuksella
8.12.2023 12:14
Forsberg siirtyy tuttuun joukkueeseen loppukauden kestävällä sopimuksella.
Artikkeli
Mestis-viikko: Kajaanissa Selänteiden ilta, sarjan häntäpää tiivistyi
27.11.2023 7:00
Marraskuun viimeinen täysi viikko tarjosi Mestis-huumaa ympäri Suomen. Joensuun Kiekko-Poikien kakkosketju esiintyi tehokkaasti, KeuPa yllätti ja Kajaanin lauantai-illassa huomion varastivat Selänteet. Iisalmessa nähtiin perjantaina myös kauden eriskummallisin ylivoimatilanne.
Haastattelu
NHL-lupaus Topias Leinonen on palautunut loukkaantumisistaan eikä ole moksiskaan ulkopuolelta tulevista odotuksista
25.11.2023 11:25
Kuluneen viikon Mestiksessä viettänyt JYPin Topias Leinonen on täysin palautunut pitkästä loukkaantumisestaan. Vaikka häntä pidetään yhtenä Suomen kirkkaimmista NHL-lupauksista, hän ei ota tittelistä paineita, vaan pikemminkin nauttii tilanteesta.
Haastattelu
KeuPan tehohyökkääjä Leo Ring tähtää Liigaan: "En minä turhaan siellä Keuruulla asu"
25.11.2023 7:00
KeuPa HT:n Leo Ringin alkukausi on ollut tehokas joukkueen heikoista otteista huolimatta. Kolmatta Mestis-kauttaan pelaavan pienikokoisen hyökkääjän päätavoitteena on murtautua Liigaan.
Kuvakooste
JYP-laina Leinonen seurasi penkiltä KeuPan jatkoaikavoittoa KOOVEEsta
23.11.2023 7:00
KeuPa HT saapui KOOVEEn vieraaksi tiedotettuaan aiemmin päivällä saaneensa lainaan JYPistä Topias Leinosen. Loukkaantumisesta toipunut Leinonen ei päässyt vielä tolppien väliin, mutta Juho Helanderin 21 torjunnan avulla keuruulaiset ottivat vauhdikkaassa ottelussa 2−3-voiton jatkoajan kautta.