TPS hukkasi ratkaisupaikat - "Ei ole vastausta siihen, kuinka sarjan käännämme"

LIIGA / Haastattelu
TPS-käskijä Kalle Kaskisella manasi joukkueensa ylivoimapeliä.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
TPS hävisi kolmannen kerran peräkkäin Tapparalle. Kirvesrinnat nousivat voittoon jälleen kolmannessa erässä, vaikka TPS:llä oli huomattavasti enemmän maalipaikkoja ottelun aikana.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen saapui mietteliäänä lehdistötilaisuuteen. Tappara shokeerasi viime hetken voitolla turkulaiset.

− Kolmannen erän alkuun Tappara lähti paineistamaan kovempaa. Korostimme tukia lähelle, pieniä siirtoja ja uskallusta pelata paineen alla. Tässä emme onnistuneet ja loppu nyt oli semmonen ja tämmönen, Kaskinen kuvasi yllättävää loppua.

TPS:llä oli päätöserässäkin paikat ottaa voitto, mutta niitä turkulaiset eivät onnistuneet käyttämään. Yhteensä ylivoima-aikaa TPS:lle kertyi peräti 13 minuuttia.

− Lopussa oli paikka ratkaista peli ylivoimalla, ja ylivoima oli murheenkryynimme.

Turkulaiset hallitsivat peliä kymmentuhatpäisen kotiyleisönsä edessä, ja Kaskinen näki paljon hyvää suojattiensa tekemisessä.

− Lähdimme pelaamaan rohkeaa peliä. Painotimme kiekollista hyökkäyspelaamista, rohkeutta ja pieniä siirtoja. Mielestäni menimme eilisestä eteenpäin, ja toisessa erässä oli hienoja hetkiä, kun pystyimme kiekottelemaan sekä siirtelemään. Muutama maalipaikan tynkäkin oli.

TPS on tappiolla sarjassa 0−3, eikä Kaskiselta löytynyt vielä analyysia tulevasta.

− Nyt on sellainen tilanne, kun pelasimme kaksi peliä peräkkäisinä päivinä ja pumppasimme kaiken tähän iltaan. Nyt ei ole vastausta siihen, kuinka sarjan käännämme, eikä tarvitsekaan olla, Kaskinen jarrutteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle