Sam Reinhart: "Tunnelma oli huikea alusta alkaen"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Sam Reinhart pääsi juhlimaan turnauksen kolmatta osumaansa.
Kuva © Getty Images
Koko turnauksen pistepörssin kärkeen yhteensä kahdeksalla tehopisteellä noussut Kanadan ykkösketjun keskushyökkääjä Sam Reinhart oli yksi ottelun hahmoista, kun kisaisännät voittivat alkulohkon päätösottelussaan Yhdysvallat maalein 5-3.

Isäntäjoukkueen varakapteenina toimiva Sam Reinhart oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin ottelun jälkeen.

- Pystyimme keskittymään omaan peliimme ja rentoutumaan. Saimme suljettua isomman kuvan mielistämme, ja keskityttyä vain tähän otteluun. Erityisesti viimeiset kaksi erää pelasimme vain omaa peliämme, ja onnistuimme siinä hienosti.

Reinhart iski ottelussa kolme tehopistettä tehden itse voittomaaliksi jääneen neljännen osuman tyhjään maaliin ja alustaen kaksi Max Domin osumaa. Reinhartilla olisi ollut sauma iskeä toinenkin osuma tyhjään maaliin ottelun lopulla, mutta hän päätti syöttää ketjukaverilleen Domille laidan kautta.

Tunnelma oli huikea heti alusta alkaen.

- Nämä ovat niin nopeita tilanteita, ettei siinä hirveästi ehdi ajatella mitään. Huomasin Maxin voittaneen oman kaksinkamppailunsa ja olevan paremmassa maalintekotilanteessa kuin minä, koska minulla oli vielä puolustaja edessäni.

Montrealin Centre Bell -areena oli lähes täynnä kisäisäntien kohdatessa rakkaan vihollisensa etelärajan takaa. Tunnelma ottelussa olikin sen mukainen.

- Tunnelma oli huikea heti alusta alkaen. Fanit vaikuttamaan tunnelmaan paljon, ja he pitivät tänään hyvin ääntä. Erittäin mukava siinä on pelata. Fanitkin paranevat peli peliltä, kiitoksia siitä heille.

Kanada kohtaa puolivälierissä Tanskan, joka hieman yllättäenkin onnistui kampeamaan itsensä jatkopeleihin Toronton lohkon viimeisenä joukkueena.

- Tunnen pari tanskalaista kaveria, jotka ovat pelanneet WHL:ssä. He ovat äärimmäisen taitavia kavereita, joten meidän täytyy puolustaa heitä tarkasti. Tanska on käsittääkseni myös erittäin hyvin luisteleva joukkue, mutta täytyy vielä tutustua heihin tarkemmin videolta. Siitä ei varmasti tule helppoa ottelua meille.

» Lähetä palautetta toimitukselle