Rautiaisen kaksi maalia ei riittänyt: "Kotona 5−2 turpaan, ei seliteltävää"

LIIGA / Haastattelu
Rautiainen ei ollut joukkueensa otteisiin tyytyväinen.
Kuva © Jarno Hietanen

Teemu Rautiainen teki Ilveksen molemmat maalit ottelussa, jossa tupsukorvat musertuivat Jukurien iskiessä toisessa erässä neljä maalia. Hyökkääjä oli luonnollisesti pettynyt ottelun jälkeen.

− Jos olisin niin viisas, että tietäisin mikä meni vikaan, niin kertoisin. En osaa sanoa. Surkeaa, manasi Rautiainen omiensa iltapuhdetta.

Karri Kivi otti aikalisän Jukurien käännettyä pelin nopeasti 1−2-tappioasemasta 3−2-johdoksi. Ilves-käskijä ei Rautiaisen mukaan yrittänyt poppakonsteja, vaan halusi antaa joukoilleen hengähdysaikaa.

− Hän sanoi vain, että nyt rauhassa, eikä jäädä voivottelemaan tilannetta. Emme me sitten saaneet käännettyä, Rautiainen tuskaili.

Vikkelä laituri iski molemmat maalinsa avauserässä. Maalien ansiosta tupsukorvat siirtyivät ensimmäiselle erätauolle maalin johtoasemassa.

Osumistaan Rautiainen kertoi seuraavaa:

− Ensimmäinen maali oli vähän lahja, ja toisessa Otto Koivula teki hyvän maskin ja pääsin käyttämään kulmapeliä hyväkseni. Aika samalta paikalta tein, josta näitä on joskus ennenkin tehty, tuumi Rautiainen. 

Liigan runkosarjaa on jäljellä noin kuudesosa, ja Ilveksellä on vielä mahdollisuudet jatkaa pelejään keväällä. Sinne tamperelaisryhmä myös pyrkii.

− Kotona 5−2 turpaan. Ei seliteltävää. Jokaisen yksilön on nyt tehtävä jotain, jotta pääsemme pudotuspelijunaan. Ihan sama, millä tavalla sinne pääsemme, mutta se on tavoitteemme. Loppuun asti hommia vaan, Rautiainen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle