Ottelun ratkaissut Sammalmaa: "Meillä on hyvä suunta"

MESTIS / Haastattelu
Joonas Sammalmaan laukaus yllätti Jani Kauton.
Jukurit otti lauantai-iltana kolmannen kiinnityksen välieräpaikkaan, kun se voitti Kiekko-Vantaan kotikaukalossaan lukemin 3-2. Ottelun ratkaisumaalista vastasi Joonas Sammalmaa, joka viettikin kolmen tehopisteen iltaa.

Kamppailu oli kahteen aiempaan otteluun verrattuna kaikista tiukin. Näin näki myös 25-vuotias Joonas Sammalmaa.

− Meidän viisikkopelaaminen meni tänään askeleen eteenpäin. Totta kai ylivoimaa ja alivoimaa voidaan kehittää, mutta meillä on hyvä suunta, hyökkääjä aloitti.

Jukureiden laitahyökkääjä palasi Kiekko-Vantaata vastaan tuttuun ketjuun Jaakko Turtiaisen ja Oula Palven vierelle. Hyökkäyskolmikon peli toimikin varsin mallikkaasti koko ottelun ajan.

− Ihan hyvältä tuntui pelata heidän kanssaan, mutta kyllä muutama aiempikin ottelu on tuntunut hyvältä. Meillä on paljon hyviä pelaajia ja ketjukoostumuksia, mitkä toimii, Sammalmaa kiteytti.

Sammalmaa pääsi vastaamaan ottelun voittomaalista viimeisessä erässä. Kokkolalaisen lyöntilaukaus yllätti K-Vantaan maalivahti Jani Kauton täydellisesti.

− Kiekko kimposi minulle sopivasti ja se taisi lähteäkin ihan hyvin.

Mikkeliläisillä on maanantaina mahdollisuus varmistaa paikkansa välieriin, kun joukkue matkustaa Vantaalle lohipaitojen vieraaksi neljänteen kohtaamiseen. 

− Ihan samoilla mietteillä lähdetään tekemään niitä pieniä asioita oikein ja sitä kautta haetaan se voitto sieltä, päätti Sammalmaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle