KeuPa HT:n nouseva trendi sai jatkoa - "Eletään hetkessä ja ollaan joka päivä läsnä"

MESTIS / Haastattelu
Samuel Salonen on ollut syksyllä KeuPa HT:n suurimpia suunnannäyttäjiä.
Lokakuun ensimmäisiin peleihin Mestiksen yhdeksänneltä sijalta lähtevä KeuPa HT haki perjantaina Heinolasta maukkaat kaksi pistettä. Keuruulaislauma nousi Peliittojen rinnalle ja ohi sitkeällä taistelulla ja omaan tekemiseen luottamisella.

Peliitat paineli Christian Silfverin ja tuulennopean Eetu-Ville Arkiomaan täysosumilla kahden maalin karkumatkalle. Suurelle yleisölle tuntemattomammat Henri Keskilohko ja Lasse Salonkari kuitenkin toivat vieraat tasoihin. Jussi Viitasen maali puolestaan huipensi KeuPa HT:n kirin voittolaukauskisassa.

− Ensimmäisessä erässä jäätiin vajaaksi siitä, mihin pystytään parhaimmillaan. Tänään (perjantaina) oli nouseva trendi. Toisessa erässä saatiin ihan hyviä myllytyksiä, mutta kaveri vain rankaisi. Todella tärkeät kaksi pistettä saatiin, kippari Samuel Salonen pohti perjantai-iltana taiston tauottua.

Sarjayhdeksikön ilta Heinolassa oli nousujohteinen. Ottelu kuvaa keuruulaisten alkukautta varsin hyvin, sillä joukkueen kultakuuppa Salosen mukaan otteet ovat olleet KeuPa-leirissä jatkuvasti parempaan päin.

− Kyllä minä luonnehtisin sitä niin, koska äijää on tippunut ja vähän ollaan jouduttu pyörittelemään kokoonpanoja ja silti jätkät ovat tehneet helvetin hyvin hommia kokoajan. Pitää kyllä joukkueelle nostaa hattua oikeasti, Salonen vastasi kysyttäessä, onko sesonki mennyt jatkuvasti parempaan päin.

− Tänäänkin (perjantaina) oltiin 2-0-häviöllä. Päätettiin, että taistellaan ja tehdään meidän juttuja. Me saatiin siitä palkinto, kolmosketjun laidassa hyökännyt kapteeni jatkoi.

Maukkaasta voitosta huolimatta Keuruulla pidetään jalat maassa, sillä jo lauantaina joukkueen kausi jatkuu Jokipoikien isäntänä. Salosella on varsin selvät mielikuvat siitä, missä joukkueen vahvuudet ovat.

− Ehdottomasti pystytään kokoajan parantamaan, ei me olla lähelläkään meidän maksimia, mitä me voidaan olla. Eikä meidän kuulukkaan olla. Päivä kerrallaan yritetään parantaa, se on se, mihin ollaan keskitytty. Eletään hetkessä ja ollaan joka päivä läsnä, eikä oteta off-päiviä.

» Lähetä palautetta toimitukselle