Kapteeni Laakso: "Meillä on joukkueessa hienoja elementtejä"

MESTIS / Haastattelu
Laakso oli syystäkin tyytyväinen LeKin pelaamiseen.
Kuva © Timo Savela

Hakametsään saapuminen oli Sami Laaksolle hieno kokemus. LeKin kapteeni oli hyvällä mielellä 4-2-voiton jälkeen.

− Vähän alkuun häikäisi, mutta kyllä se siitä sitten lähti. Tuloskin oli tänään hyvä. Tuntuu peli kulkevan.

LeKi on tällä hetkellä yksi Mestiksen kuumimpia joukkueita, mutta ennen sitä lempääläläisillä oli synkkä jakso, eikä voittoja irronnut sitten millään.

Kapteeni kertoi, miten joukkueessa reagoitiin huonoon jaksoon.

− Meillä oli tuossa vaikea jakso, mutta aiheutimme sen ihan itse. Aloimme pelata yksinkertaisempaa kiekkoa ja jokainen jätkä mietti, miten voisi auttaa joukkuetta paremmin. Nyt se alkaa kantaa hedelmää.

Anton Levtchi valittiin Mestiksen marraskuun pelaajaksi ja Joona Luoto pääsi pelaamaan Tapparassa muutaman pelin. Joukkuekavereiden onnistumiset lämmittivät Laaksonkin mieltä.

− On hienoa, että joukkuekavereita pääsee Liigaan kokeilemaa. Nyt, kun taikuri Levtchikin sai tuommoisen kukkapuskan, niin kyllä se jostain kertoo. Meillä on joukkueessa hienoja elementtejä, jotka palvelevat itseäkin, pohti Laakso.

LeKi jatkaa pelejään ensi viikon puolella vieraskaukalossa, joka on vielä kauempana kotoisesta Lempäälästä kuin Tampere.

− Saamme pienen hengähdyksen peleistä, mutta keskiviikkona on vieraspeli Hermestä vastaan.

LeKi ei jää laakereille lepäilemään, vaan työt jatkuvat yhteisen tavoitteen eteen.

− Tässä välissä teemme töitä niin punttisalilla kuin jäälläkin. Juurikaan ei tarvitse muuttaa mitään pelaamisessa, tuumasi Laakso lopuksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle