Immosen pitkälle meriittilistalle mahtuu lisäystä − "Toivottavasti jokunen piste tulee vielä lisääkin"

LIIGA / Haastattelu
Immonen oli pelin jälkeen hyvissä tunnelmissa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Tuplapeliviikonloppu JYPin ja Ilveksen välillä tarjosi runsaasti viihdettä, paljon maaleja ja yhden merkkipaalun lisää Jarkko Immosen meriittilistalle.

JYP 8, Ilves 7. Kahteen otteluun tällaiset maalimäärät eivät ole täysin jokapäiväisiä, varsinkaan toteutumistapa. Perjantaina Ilves voitti 6−3, kun taas Jyväskylässä lukemat kääntyivät JYPin eduksi 5−1.

− Ilveksellä oli tänään enemmän maalipaikkoja kuin eilen. Tulokset kummastakaan pelistä eivät kerro koko totuutta, Jarkko Immonen saneli.

− Ilvekselläkin on paljon taitavia pelaajia ja he pelaavat hyökkäysvoittoista jääkiekkoa. Yleisesti meidän pitää puolustaa tiiviimmin.

Tiiveys Immosen mukaan paranikin tiistaiksi. Tämä antoi tukevan kivijalan tehokkaalle hyökkäyspelille, joka toi tarvittavat maalit.

Tämä hyökkäyspelaaminen toikin Immoselle yhden merkkipaalun lisää, kun 300:s tehopiste liigassa kolahti tilille.

− En tiennytkään! Toivottavasti tulee vielä jokunen piste lisääkin, sentteri naurahtaa ja jatkaa:

− Joukkueen menestys edellä tässäkin kuitenkin mennään.

Menestystä on tosiaan riittänyt, sillä mestaruus löytyy muun muassa maajoukkueesta, KHL:sta Liigasta sekä tuoreimpana CHL:sta. Kokenut hyökkääjä on jo pitkään kuulunut jokaisessa joukkueessaan johtoyksilöihin, mikä on mahdollistanut isotkin pistemäärät.

Esimakua kevään menestysjahdista tuli tällä viikolla JYPille runsaasti. Viikko alkoi kamppailulla CHL-mestaruudesta, jonka jälkeinen tuplapeli Ilveksen kanssa oli hyvä maistiainen tulevasta keväästä.

Immosen mukaan viikonlopun pelit eivät pudotuspelinäkökulmasta olleet aivan odotetunlaisia.

− Odotin kyllä vieläkin fyysisempää. Toki tuloskin vaikutti pelin luonteeseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle