Immonen harmitteli JYPin toista erää: "Menee meillä usein soheltamiseksi"

LIIGA / Haastattelu
Jarkko Immonen onnistui maalinteossa perjantaina.
JYP hävisi pitkän kotivoittoputken jälkeen kotonaan, kun TPS haki pisteet mukaansa loppulukemin 2-3. Jyväskyläläisten konkarihyökkääjä Jarkko Immonen ei ollut ottelun jälkeen pettynyt, mutta ei myöskään tyytyväinen omiensa esitykseen.

JYPin 13 ottelun kotivoittoputki katkesi, kun TPS kaatoi jyväskyläläiset perjantain kärkikamppailussa. TPS pelasi erinomaista vieraskiekkoa, ja hyödynsi omat paikkansa tehokkaasti pakottaen JYPin takaa-ajajan asemaan.

Etenkin toinen erä oli kotijoukkueelta melkoista sillisalaattia, eikä joukkue tuntunut saavan pelin juonesta ollenkaan kiinni.

− Toinen erä oli soheltamista, mitä välillä tulee aina meille. Koitetaan pelata nopeasti, mutta minun mielestäni se on vähän liian nopeaa sähläämistä. Ei oikein päästy hyökkäyspäähän, sitten kun päästiin, saatiin kyllä maalipaikkoja. Homma meni edestakaisin pomputteluksi, totesi JYPin hyökkääjä Jarkko Immonen.

TPS tuli vahvasti ottelun avauserään, ja sai Petrus Palmun pikamaalin kautta hyvän hallinnan itselleen. Immonen ei kuitenkaan kokenut, että joukkueen pelin alku olisi ollut mitenkään huono.

− Saivat maalin nopeasti ja sen jälkeen saatiin jäähy, sitä kautta saivat otetta itselleen. Sen jälkeen päästiin kyllä hyvin mukaan peliin. Minusta ensimmäinen ja kolmas erä olivat ihan hyviä. Toinen oli hätäilyä. Malttia pitäisi sinne saada lisää, totesi Immonen.

Kevät lähestyy kovaa vauhtia, ja pudotuspelit kolkuttelevat jo ovella. JYPin ja TPS:n välisessä ottelussa nähtiinkin normaalia enemmän vääntöä ja tunteiden ryöpsähtelyä.

− Oli etenkin lopussa jo vähän pudotuspelitunnelmaa. Siinä oli paljon tunnetta, hyvää sykettä ja vääntöä.