Hölsä kesti KeuPan painostukset

MESTIS / Haastattelu
Paavo Hölsä torjui lauantaina 26 laukausta.
Kuva © Antti Varonen
RoKin maalivahti Paavo Hölsä suoriutui KeuPan vierailusta näyttävillä torjunnoilla, jotka olivat kotijoukkueen voiton takeena. Lappilaisjoukkue lopulta juhli lukemin 5-3.

RoKin maalille kehkeytyi monesti vaarallisia tilanteita. Erityisesti keuruulaisista Pasi Kouvalainen ja Eetu Koivistoinen etenivät taitavuudella lappilaisjoukkueen alueelle, mikä tarkoitti Hölsän aktiivista osallistumista peliin.

Kotijoukkueen ollessa alivoimalla toisella 20-minuuttisella esitti veräjänvartija nopean ja näyttävän pelastuksen patjalla.

− Laukauksessa oli pieni ohjaus, ja siitä tuli reaktiotorjunta. Hyvä fiilis jäi torjunnasta.

Keuruulaisjoukkueen ketterä pelaaminen oli maalivahdille haastavaa.

− He eivät ampuneet paljoa, se oli aika haastavaa pitää itsensä kiinni pelissä. KeuPa hieroi ja hieroi, jonka johdosta saivat vaarallisista paikoista laukauksia. Hyvin pystyi klaaraamaan, kun joukkuekaverit auttoivat taas hyvin.

RoKin tie jatkuu karsintasarjaan

Rovaniemeläiset jäivät runkosarjan viimeiseksi. Ensiviikolla RoKi taistelee paikastaan Mestiksessä, kun se kohtaa karsinnoissa Imatran Ketterän.

− Hieno juttu että pystyttiin voittamaan, tämän jälkeen on hyvä lähteä karsintasarjaan, kun on pieni voittoputkikin päällä, ajatteli Hölsä lähtökohdista tulevaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle