Eriksson Ek näkee parantamisen varaa ennen puolivälierää

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Joel Eriksson Ek kuuluu Ruotsin lupaaviin pelaajiin.
Hyvästä noususta huolimatta Slovakia joutui lopulta nöyrtymään Ruotsille. Nuori ruotsalaishyökkääjä Joel Eriksson Ek oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen Slovakiaa vastaan, mutta näkee myös parantamisen varaa.

− Slovakia kävi päälle todella vahvasti. Me otimme typeriä rangaistuksia loppuun, ja laitoimme itsemme pahaan asemaan. Tuntui kuitenkin, että loppua kohden pelaamisemme parani koko ajan.

Joel Eriksson Ek totesi myös parannettavaa Ruotsin otteissa jatkopeleihin nähden.

− Meidän pitää ottaa parempia askelia ennen puolivälieriä. Voimme pelata paremmalla tasolla. Meidän pitää välttää myös rangaistusaitiota enemmän.

Edellisessä ottelussa Tanskaa vastaan vastustaja kavensi Ruotsin tukevan johdon vain yhteen maaliin. Tänään Slovakia teki saman.

− Tanskaa vastaan lakkasimme laukomasta maalia kohden lopussa. Tänään teimme toisin, mutta kuten sanoin, Slovakia puski meitä vastaan lujaa. Teimme kuitenkin molemmissa otteluissa tärkeimmät asiat oikein ja sen kautta voitimme molemmat, Eriksson Ek päätti.

Ruotsi kohtaa puolivälierissä Pariisin lohkon otteluista ja Venäjä-Yhdysvallat-ottelun lopputuloksesta riippuen Sveitsin, Tšekin tai Suomen.

» Lähetä palautetta toimitukselle